Leserbrief

„Vi må have flere kameraer i nattelivet“

Vi må have flere kameraer i nattelivet

Vi må have flere kameraer i nattelivet

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Jon Krongaard ist der Meinung, dass Kameras auch in der Stadtmitte bei „Tribunen“ und „Irish Pub“ eingeführt werden müssen, um Gewalt vorzubeugen und ein sicheres Nachtleben zu gewährleisten.

De fleste husker nok de mange, og ofte meget voldsomme, beretninger omhandlende vold og slagsmål i nattelivet, som Jydske Vestkysten næsten på ugentligt basis kunne berette om fandt sted i området omkring Nørregade.

Disse forbrydelser optager heldigvis ikke den samme spalteplads i Jydske, som tidligere - langt fra endda, de opsatte kameraer i Nørregade har virkelig vist sig at have en præventiv, og til tider for politiet, også opklarende effekt.

Men, det lader til, at volden nu igen er blusset op i nattelivet. I området omkring ”Irish pub” i indre by, har der på det seneste været nogle voldsomme slagsmål. Det skal stoppes - for man kan ikke have det sjovt i nattelivet, hvis ikke man kan føle sig tryg!

Jeg har d.d. været i dialog med borgmesteren, og opfordret ham til at tage sagen op med Kredsrådet, det samarbejdende råd mellem politi og kommunerne, vi må i dialog med politiet hurtigst muligt - vi skal simpelthen have gjort den sidste del af nattelivet i Haderslev sikkert, - vi må have flere kameraer sat op! Det skal nævnes, at borgmesteren var lydhør over for ideen.

I DF tror vi på, at kameraer på udvalgte steder har en præventiv, opklarende og tryghedsskabende effekt - og området omkring Tribunen, Bar de Ville og Irish Pub, hvor især rigtig mange unge mennesker kommer for at more sig, er et oplagt - og tilsyneladende også et nødvendigt sted at sætte ind.

Jon Krongaard,
Viceborgmester Haderslev Kommune;
Formand for Beskæftigelse- og integrationsudvalget;
Medlem af Økonomiudvalget
Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Havvind til 14 millioner husstande !“

Leserbrief

Meinung
Horst Leithoff
„Basismitgliedschaft“