HANDBALL

Mads Mensah ist infiziert

Mads Mensah ist infiziert

Mads Mensah ist infiziert

Mannheim
Zuletzt aktualisiert um:
Mads Mensah Larsen ist der erste Bundesligaspieler, der sich mit dem Covid-19-Virus infiziert hat. Foto: Tt News Agency/Reuters

Der dänische Nationalspieler ist der erste bestätigte Fall in der deutschen Handball-Bundesliga.

Der dänische Handballprofi Mads Mensah Larsen ist positiv auf das neuartige Coronavirus Covid-19 getestet worden. Dies berichtet sein Verein, die Rhein-Neckar Löwen, auf seiner Webseite.

Der Klub schreibt, dass der 28-Jährige in der vergangenen Woche grippe-ähnliche Symptome gezeigt hatte, es ihm jetzt aber schon wieder besser geht. Mads Mensah Larsen und seine Familie sind nun in einer 14-tägigen Quarantäne. Der Spieler bestätigt dies auf seinem Instagramprofil.

„Jetzt hat der Coronavirus auch mich erwischt. Ich bin am Freitag krank geworden und wurde noch am selben Tag getestet. Als ich am Sonntag das Ergebnis bekam, war ich schon wieder gesund. Es waren nicht die besten zwei Tage, aber sicher auch nicht die schlechtesten“, heißt es von Mads Mensah Larsen.

Die Rhein-Neckar Löwen haben den Trainingsbetrieb eingestellt.

„Wir sind in laufendem Kontakt mit unserem Mannschaftsarzt und den Gesundheitsbehörden, und wir werden alles dafür, tun, um die Verbreitung des Virus zu stoppen“, schreibt die Direktorin Jennifer Kettemann auf der Webseite des Bundesligisten. „Wir sind uns unserer Verantwortung in dieser kritischen Situation bewusst. Die Gesundheit der Spieler und unserer Angestellten hat höchste Priorität.“

Laut der deutschen Presseagentur dpa ist Mads Mensah Larsen der erste Spieler in der Handball-Bundesliga, der mit dem Covid-19-Virus infiziert ist.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

Sa blev jeg ogsa ramt af corona. Blev syg i fredags og testet samme dag og naede at blive rask igen inden jeg fik svar sondag aften. Ikke de to bedste dage, men bestemt heller ikke de vaerste. Jeg er ikke interesseret i hverken at tale corona op eller ned. Det jeg gerne vil frem til er at jeg ansa det for ret usandsynligt at jeg skulle have det. Bevaeger mig ikke i den storste kreds af mennesker og sa vidt jeg ved har ingen af mine holdkammerater eller jeg selv haft kontakt med nogle af de "rode zoner". Alligevel er det lykkedes mig at stove sygdommen op. Jeg havde aldrig ringet til vores holdlaege under normale forhold, og jeg var aldrig blevet testet hvis han ikke havde lokket en medarbejder fra den tyske sundhedsstyrelse til at fa mig pa listen. Derfor kunne jeg nemt have slaet det hen som en almindelig influenza og taenkt at jeg var helt rask i morgen. Sa havde jeg nok pakket Asta ned i bugabooen og smuttet en tur op i supermarkedet til formiddag - det er sa rart at handle nar der kun er mig og de gamle mennesker. Var nok ogsa blevet enig med en af de gamle damer om hvor latterligt det var at der ikke var noget toiletpapir tilbage fordi folk er nogle fjolser. Asta ville nok have charmet den gamle dame lidt sa hun lige blev nodt til at rore de kinder jeg har kysset pa hele morgenen og som er fedtet lidt ind i kiks og savl?.... Som sagt skal jeg hverken tale corona op eller ned, men det er her jo om man vil det eller ej og det synes jeg vi alle sammen bliver nodt til at forholde os til sa vi kan passe pa dem som ikke lige kan feje sygdommen til side pa et par dage ved egen kraft. Mig og familien er i karantaene nu - sa lang tid helt for os selv har vi aldrig haft for sa der var da allerede et enkelt plus. Haber alle andre der ogsa far en lidt anderledes hverdag lykkedes med at finde nogle plusser i det ?

Ein Beitrag geteilt von Mads Mensah Larsen (@madsmensah) am

Mehr lesen