Leserbrief

„Fup eller fakta“

Fup eller fakta

Fup eller fakta

Torben Ravn
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die neuen Ferienpark-Pläne für das Emmerleffer Kliff weckt in Torben Ravn Erinnerungen an das milliardenschwere Projekt Nordseeland aus, an dem von 2004-2006 gearbeitet wurde, dann aber aufgegebe wurde.

Gennem tiderne er Tønder området blevet hjemsøgt af adskillige fupmagere som efterfølgende har kostet os skatteborgere dyre lærepenge. Jeg ved ikke om kommunal naivitet er en speciel Tønder disciplin, men fakta er, at den har været udbredt hernede.

Jeg tænker tilbage på projektet ”Nordseeland” i Højer i 2005, hvor den daværende borgmester lod sig føre bag lyset, sammen med Sønderjyllands Amt af en håndfuld fupmagere. Projektet skabte en helt unødig splittelse i Højer og kostede efterfølgende os skatteborgere i Sønderjyllands Amt, rigtig mange penge. En opringning til Nieböll , hvor fupmagerne boede, kunne have medført at projektet blev stoppet i tide, men det undlod man.

På Rømø havn lod kommunen sig vildlede af en fupmager, som vil udskibe vindmøller og tilføre havnen rigtig mange arbejdspladser. En strandeng blev ødelagt og omdannet til lagerplads, som siden aldrig kom i brug, og der blev bygget en dyr nordkaj, som heller ingen fik glæde af. Nu sidder borgerne i Tønder kommune tilbage med en stor gæld, der ikke bliver afdraget.

Disse sager in mente, får mig til at frygte for de kommende Energi projekter, som Tønder kommune for tiden arbejder med. Jeg er alvorligt bange for, at flere af disse projekter er skabt af fupmagere, som vor naive kommune ikke kan gennemskue. Projektmagerne argumenterer med, at de ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Fakta er, at de ønsker at tjene ussel mammon på at ødelægge vort åbne landskab. Jeg håber snart, at forvaltningen vågner, I har et stort ansvar.

Torben Ravn

Mårbækvej 2 Ø.Terp

DK 6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Bernd Carstensen, Hoyer
„Hvorfor var Højers borgere ikke inviteret“

Leserbrief

Tilde Holch Duedahl
„Erhvervslivet drukner i papirnusseri“

Leserbrief

Torben Ravn
„Havvindmøller vest for Rømø, synes at være en god ide“

Leserbrief

Allan Svendsen, Stadtratsmitglied
„Spring køen over i Tønder kommune“

Leserbrief

K. Steffens
„Reaktion auf den Artikel: Ein ganz anderes Leben hier“

Leserbrief

Christian Juhl
Christian Juhl
„Ødelagte liv – forureneren skal betale“