Leserbrief

„Højer Sluse“

Højer Sluse

Højer Sluse

Bernd Carstensen
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Bernd Carstensen aus Hoyer hat wiederholt auf den miserablen Zustand der Hoyer Mühle aufmerksam gemacht. Nun will er den gesamten Tonderner Stadtrat wegen Pflichtversäumnis bei der Polizei anzeigen.

Sideløbende med at hæve gagen, der for alm. kommunalbestyrelsesmedlemmer er på over 100.000 kr. + tillæg + et beløb for evt. børn, for udvalgsformænd omkring 200.000 + tillæg og for borgmesteren  1 million + tillæg om året, (beløb offentliggjort på kommunens Hjemmeside) skal kommunalbestyrelsesmedlemmerne bl.a. sørge for, at beredskabet mod stormflod holdes i orden.

Højer Sluse er i en elendig forfatning. Det er kommunens ansvar, at sikre borgerne mod stormflod, men det forsømmes af Kommunen på det groveste. Ved lov indgår Højer Diget og Højer Sluse i en ekstra sikring mod stormflodskonsekvenser. Det indebærer selvfølgelig, at slusen skal vedligeholdes, så udstyret til at lukke stormportene ved en kritisk situation kan fungere.

Stormportene kan ikke lukkes på nuværende, fordi udstyret til lukningen er rådnet væk. Kommunalbestyrelsen er gjort opmærksom på de kritiske forhold i forb. med Højer Sluse gang på gang, men den foretager sig intet, der kan forhindre en katastrofe, når stormportene ved slusen ikke kan lukkes. Kommunalbestyrelsen gør sig efter min mening skyldig i pligtforsømmelse, der kan resultere i død og ulykker for mange mennesker, i hvert fald i Tøndermarsken. Dagligt kan læses om katastrofer på grund af stigningerne i havenes vandstand og voldsommere vejr. Tilsyneladende har kommunalbestyrelsen ikke fattet alvoren i situationen.

En politianmeldelse af Tønder Kommune og af Digelaget har tilsyneladende ikke ført til noget, derfor agter jeg nu, til politiet at anmelde alle kommunalbestyrelsesmedlemmer for pligtforsømmelse i forb. med den manglende vedligehold af Højer Sluse.

Bernd Carstensen

Klintvej 19

6280 Højer

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Bjarne Madvig Christensen, Mary-Anna Wraae Grundt, Hans Otto Sørensen
„Hvordan ender Kongsmarkskandalen?“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Sønderjyllands smukkeste kirkegård“

Leserbrief

Meinung
Jutha Sandholdt Stryhn Lillian Sandholdt Petersen Flemming Sandholdt Henningsen
„Grotesk oplevelse efter mors død“

Leserbrief

Meinung
Harald Christensen og Torben Struck
„Solceller i Tønder midtby - NIX !“

Leserbrief

Meinung
Allan Søgaard-Andersen
„Tomme borgerlige klimaløfter!“

Leserbeitrag

Hanns Peter Blume
„Zuzüglertreffen: „Tilflytterhygge – Meet and Greet““