Leserbrief

„Et godt initiativ“

Et godt initiativ

Et godt initiativ

Marie Skødt
Woyens/Vojens
Zuletzt aktualisiert um:
Marie Skødt ist Mitglied des Finanzausschusses, der in einem offenen Brief an die Bürger der Kommune schwere Vorwürfe gegen Mogens Rerup erhebt. Foto: Ute Levisen

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die Kommunalpolitikerin Marie Skødt freut sich, dass es Hoffnung gibt für die Kinder und Jugendlichen am Bahnhof in Woyens – dank einer Mitgliedsinitiative.

Tak for et stærkt udspil på min påmindelse, om at intet er sket for at skabe bedre rammer for unge, der hænger ud på banegården i Vojens. Især tak for medlemsinitiativ fra Jens Friis Felber og Signe Knappe med forslag om at samle forskellige parter rundt om de unge.

Her kan vi afdække, hvad der er det komplekse problem – og hvor mulighederne skal findes, så børn og unge trives bedre. Og med blik for, at fagligheden kan løftes. Jeg ser frem til at drøfte dette på vores næste møde. Der findes ingen lette problemer på vanskelige spørgsmål, hvilket medlemsinitiativet viser en mulig vej til at arbejde med.

Også tak for opfordringen til med tilbagevirkende kraft at få overdraget ansvaret for pædagogiske fritidstilbud på Tingvejen. Det har ikke hørt under Ungeudvalget før nu, men jeg arbejder gerne med, at vi får dette perspektiv ind i en samlet anbefaling.


Marie Skødt,
Dyssebakken 157, Vojens,
Medlem af kommunalbestyrelsen i Haderslev,
Formand for Ungeudvalget (Socialdemokratiet)

 

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Nachruf

Meinung
Eric Vesterlund
„Claus Andersen in memoriam“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“