Leserbrief

„Faktum er, at intet er sket!“

Faktum er, at intet er sket!

Faktum er, at intet er sket!

Marie Skødt
Woyens/Vojens
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Die Vorsitzende des kommunalen Jugendausschusses, Marie Skødt, kritisiert, dass es keine Freizeitangebote für Kinder und Jugendliche in Woyens gibt, die sich weder für Sport noch Musik interessieren. Die leeren Versprechen der Politik rächen sich nun.

I efteråret 2019 fik børn og unge i Vojens løfte om at få tag over hovedet på banegården efter en lang periode med uro. 
Børnene fortæller, at de ikke har nogen steder at være, når de ikke går til sport eller musik. Børnene ned til ti år er overladt til hinanden og de fællesskaber, som opstår på må og få. To fremtrædende Venstre-politikere lovede børnene et mødested, så de kunne blive rollemodeller for andre jævnaldrende. 

I foråret 2022 var der igen uro på banegården. Igen lovede lokale Venstre-politikere at afsætte penge i budgettet hertil. Faktum er, at intet er sket.
Nu viser en undersøgelse, at det halter med det faglige niveau blandt skolebørn i Vojens, og at der er udfordringer med et stort antal børn, der forstyrrer undervisningen. Det kan ikke overraske nogen, der har fulgt med på området. Problemet er ikke skabt i skolen, og det kan ikke løses alene i skolen. Der er brug for ansvarlige fritidstilbud til at favne de børn, som ikke på egen hånd finder gode og trygge fællesskaber uden for skoletid.

Jeg skriver dette læserbrev, fordi problemet er gået i glemmebogen, og der er brug for at få skabt løsninger, som vi alle kan have tillid til – ikke mindst de børn, som det hele handler om.

Marie Skødt, 
Dyssebakken 157, Vojens
Medlem af kommunalbestyrelsen i Haderslev,
formand for Ungeudvalget, Socialdemokratiet

 

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“