Leserbrief

„Tid til forandring“

Tid til forandring

Tid til forandring

Cecilie Haaland
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Cecilie Haaland, Kandidatin der Sozialdemokraten zur Kommunalwahl, stellt fest, dass die Zeit für eine politische Veränderung gekommen ist.

Der står rigtig meget på spil ved det kommende kommunalvalg. Skal vi fortsætte i det samme spor som tidligere, eller er det tid til forandring? Jeg mener, at den kommende kommunalbestyrelse vil stå stærkest, hvis der kommer nye kræfter til, som kan supplere nogle af de mere erfarne politikere. 

De rå tal lyver ikke. Befolkningsudviklingen går i den forkerte retning. Procentuelt er vi voldsomt underrepræsenteret, når det kommer til borgere i den erhvervsaktive alder, hvis vi sammenligner med landsgennemsnittet. Det går simpelthen ikke. Vi har brug for flere borgere i den erhvervsaktive alder, så vi får flere skatteindtægter. På den måde skal vi sikre, at vi kan give vores flere og flere ældre den gode service, som de fortjener. 

Hvis vi skal vende denne udvikling, kræver det nyt blod i kommunalbestyrelsen. Vi er nødt til at tænke anderledes og blive bedre til at træffe beslutninger. Eksempelvis har der i årevis været debatteret et varmtvandsbassin i Vojens og en ny svømmehal i Haderslev. Budgettet endte med endnu en syltekrukke, og det er der ikke råd til fremadrettet. Forbedrede svømmefaciliteter i Haderslev Kommune vil utvivlsomt gøre kommunen mere attraktiv. Både for unge, børnefamilier og vores ældre borgere. Den kommende kommunalbestyrelse skal derfor turde træffe beslutninger, som kan være med til at sætte gang i udviklingen. 

Der er blevet sagt og skrevet meget i denne valgkamp. I sidste ende er det borgerne, som skal bestemme, om det er tid til forandring.

Cecilie Haaland,
Simmerstedvej 123,
6100 Haderslev,
Byrådskandidat for Socialdemokratiet 

 

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“