Leserbrief

„Borgmestermoral“

Borgmestermoral

Borgmestermoral

Torben Ravn
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Wenn es unbequem wird, macht Bürgermeister Jørgen Popp Petersen die Augen zu, meint Torben Ravn in seinem Leserbrief und nennt drei Beispiele. Daher kommt er zur Erkenntnis, die Kommune Tondern habe einen „blinden“ Bürgermeister.

Vi har en „blind“ borgmester.  Tønder kommune har siden 2014 ladet en af sine borgere Anker Hansen fra Bedsted, sidde og rådne op i et fængsel i Indonesien. Mig bekendt har kommunen intet gjort for at få denne stakkel hjem til afsoning i Danmark. Anker Hansen var naiv da han forsøgte at smugle narko. Han fortjente en straf, men ikke den han fik.  Tønder kommune valgte her at lukke øjnene for det ubehagelige.

Den 1.11. 2022 blev et ældre stærkt svækket syrisk ægtepar, afhentet fra Leos Plejehjem midt om natten af politiet.  Her havde de opholdt sig nogen tid og fået en god pleje. De var blevet anbragt der af Asyl Syd som Tønder kommune jo også har ansvaret for.  Det var nok ikke Tønder kommunes borgmester som åbnede døren til plejecenteret om natten til den 1.11.2022, men moralsk var det. Det ældre ægtepar blev mod deres vilje ført til Kastrup og derefter sendt med et fly til Libanon.  Sådan behandles flygtninge i Tønder kommune, og borgmesteren har end ikke villet kommentere denne sag, Tønder kommune valgte  også her at lukke øjnene for det ubehagelige.

2023 kan blive året hvor Tønder Kommune vælger at ødelægge vore åbne landskaber. Borgmesteren appellerer nu til at vi som borgere stiller os positive overfor denne udfordring. Den grønne omstilling er vigtig for Tønder for Danmark og verden. Så må det koste det det vil. Taktikken med at lukke øjnene for det ubehagelige vil han tilsyneladende også anvende her.

Torben Ravn

Mårbækvej 2, Øster Terp

6240 Løgumkloster

 

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Barbara Krarup Hansen
„Afvisning fra Ankestyrelsen“

Leserbrief

Meinung
Allan Svendsen
„Loven gælder også i Tønder Kommune“

Leserbrief

Meinung
Hans Otto Sørensen
„Medarbejderne i hjemmeplejen skal have bedre vilkår“

Leserbrief

Meinung
Barbara Krarup Hansen
„Borgerforslag i Tønder Kommune - det er forsøgt 8 måneder tidligere“

Leserbeitrag

Meinung
Preben Rasmussen
„Borgermødet om Hvalen“

Leserbeitrag

Meinung
Preben Rasmussen
„Borgermøde om Nørreportparkens fremtid. NU.“