Otte gyldne minutter sender Herlev i himlen mod Herning

Herlev
Metalligaen: Herlev Eagels – Herning Blue Fox Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Herlev Eagles var nede med 0-3 ved indgangen til tredje periode, men endte med at vinde 4-3.

Det så sort ud for Herlev Eagles, da den afgørende periode af klubbens hjemmekamp mod Herning Blue Fox blev skudt i gang onsdag aften.

Men fire mål på mindre end otte minutter vendte ishockeydysten fuldstændig på hovedet, og så vandt Herlev Eagles med 4-3 i Metal Ligaen.

Herning havde ellers ret kurs mod at snuppe alle tre point på udebanen i hovedstadsområdet.

Allerede efter de første 20 minutter havde midtjyderne oparbejdet den tremålsføring, som blev skudt sønder og sammen i tredje periode.

En af Herlevs største profiler Joseph Jonsson stod for den afgørende fuldtræffer, da Herning var i undertal i midten af tredje periode.

Med et drøn af et slagskud sendte han pucken op i hjørnet af målet, og det slog pusten fuldstændig ud af gæsterne, som aldrig kom tilbage i opgøret.

Der er ellers langt mellem de to hold i stillingen. Herning slås for at indhente Aalborg Pirates helt i toppen, mens Herlev roder rundt på en syvendeplads.

Ikke desto mindre har Herlev nu hentet ni point på fem kampe, og selvtilliden ser ud til at være på det rette sted i øjeblikket.

I Vojens snuppede Sønderjyske en hjemmesejr på 5-2 over Frederikshavn White Hawks. De to er på henholdsvis tredje- og ottendepladsen.