Leserbrief

„Hvorfor har vi 31 byrådsmedlemmer?“

Hvorfor har vi 31 byrådsmedlemmer?

Hvorfor har vi 31 byrådsmedlemmer?

Torben Ravn
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Wenn sich 31 Stadtratsmitglieder auf einen Haushaltsentwurf einigen, dann könnte der Tonderner Kommunalrats ebenso gut nur aus 15 Abgeordneten bestehen. Das meint Torben Ravn aus Lügumkloster. Er übt erneut Kritik an den Zuschüssen, die die Kommune für die Schaffung eines nach seiner Auffassung vollkommen überflüssigen Wegner-Museums auf dem Hof Hestholm zahlen will.

Vort byråd har netop vedtaget Tønder kommunes budget for 2024 enstemmig. Det lyder jo flot med en sådan opbakning og man spøger så sig selv, kan vi ikke lige så godt nøjes med 15 byrådsmedlemmer, når de nu mener det samme ?

Jeg kommer i den forbindelse til at tænke på admiralen i Pinafore som udtrykker det så fint når han synger : ”Fordi de andres tanker var mig mere end nok, så valgte jeg at stemme med den største flok.”

Sagen om støtte til det helt overflødigt Wegner Museum nr. 2 i Tønder, viser mig at de enkelte byrådsmedlemmer ikke har evnet at overskue det budgetforslag som direktionen har tilsendt dem, måske blev kuverten end ikke åbnet ?

Jeg er alvorlig bange for, at det dyrt anlagte budgetseminar på ECCO centeret mere har haft selskabelig karakter end seriøs budget forhandling. Det kender vi også fra byrådsmøderne, hvor alt jo også er afklaret forud i udvalgene.

Jeg kan næsten høre borgmester Popp sige til sine 30 byrådskollegere: ” Hvis der it æ flere spørgsmål til æ budget for 2024, så vil a be æ servering kom ind mæ a højrebssteg og den brune sovs medens den endnu er varm”.

Der var ikke flere spørgsmål ! Popp fik sit budget vedtaget og det håbløse Hestholm projekt fik tilsagn om kommunal støtte. Og endelig fik byrådet rigeligt med brun sovs.

Hier geht es zu seinem ersten Leserbrief

Torben Ravn

Mårbækvej 2, Øster Terp

DK 6240 Løgumkloster

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Paul Sehstedt
„Testwindräder vor Ballum sind reinster Klimairrsinn“

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen
„Lokalpolitikerne i Tønder Kommune må lære rettidig omhu“

Leserbrief

Meinung
Martin Lund
„Kongsmarkskandalen fortsat“

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen
„Klimaet og freden venter ikke - vi må skabe handling“

Leserbrief

Hanns Peter Blume
„Aufnahmestopp in der Praxis am Bahnhof“

Leserbrief

Meinung
Jan Køpke Christensen
„Vores dygtige landmænd“