Leserinnenbeitrag

„Genbrugspladser også i landdistrikter“

Genbrugspladser også i landdistrikter

Genbrugspladser også i landdistrikter

Kirsten Nørgård Christensen
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Im Ausschuss für nachhaltige Entwicklung habe Venstre einen tapferen Kampf für den Erhalt und die Entwicklung unserer ländlichen Wertstoffhöfe geführt, schreibt die Ortsvorsitzende von Venstre, Kirsten Nørgård Christensen im Namen der Gruppe. Deshalb sei es auch sehr erfreulich, dass die Schließung der Wertstoffhöfe vorerst vom Tisch ist.

I Venstre er vi stolte af vores vedvarende arbejde for landdistrikterne også fører til konkrete resultater. I udvalget for Bæredygtig Udvikling har Venstre kæmpet en brav kamp for at bevare og udvikle vores genbrugspladser på landet. Det er derfor også med stor glæde, at lukningen af genbrugspladserne foreløbigt er taget af bordet. Dette er netop, hvad vi har argumenteret for, fordi vi tror på, at der må findes løsninger, hvor god service med affaldsstationer i nærområdet går hånd i hånd med effektiv økonomisk drift.

Affaldsplanen skitserer, hvordan vi i fællesskab skal blive bedre til at udnytte og sortere affaldet bedst muligt, både af hensyn til miljøet, klimaet og vores borgeres økonomi.

I Venstre tror vi ikke alene på de regneark, som viser at økonomien bebuder en lukning kan stå alene. Genbrugspladserne i landdistrikterne handler også om landdistriktspolitik, og at man tager øget transport og påvirkningen af en serviceforringelse på bosætningen med i ligningen.

I Venstre mener vi, at der er flere bundlinjer i dette regnestykke, og vi vil gerne lade os inspirere af de gode løsninger, som andre landkommuner finder frem til, før vi lukker genbrugspladser.

På vegne af Venstres byrådsgruppe.

Kirsten Nørgård Christensen
Åløkke 5
6372 Bylderup Bov
tlf. 51314475

Die in diesem Leserinnen- oder Leserbrief vorgebrachten Inhalte wurden nicht von der Redaktion auf ihre Richtigkeit überprüft. Sie spiegeln die Meinung der Autorin oder des Autors wider und repräsentieren nicht die Haltung des „Nordschleswigers“.

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Philip Tietje
„Elefanten i rummet er i Aabenraa en hval“

Lesebrief

Meinung
Torben Nicolaisen, Arkitekt
„Hvalen ligner Østtysk byggeri“

Leserbrief

Meinung
Ulrik Ortiz Ramussen
„Stort rykind på Skarrev- og Loddenhøj camping over Pinsen“

Leserinnenbrief

Meinung
Signe Bekker Dhiman
„Aktivitäten schaffen, die uns vom Bildschirm wegbringen“

Leserbeitrag

Klassen 5 und 6 der DSS
„Die DSS auf Klassenfahrt in Schleswig-Holstein“