FCN på maksimumpoint pulveriserer pinligt Randers-hold

Randers
Superliga: Randers FC - FC Nordsjælland Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers FC tabte hjemme med 0-5 til guldkandidaterne fra FC Nordsjælland og har dermed ikke vundet i 10 kampe.

På hjemmebane måtte Randers FC endnu en gang gå tomhændet fra et 3F Superligaopgør. Det var 10. gang i træk, at kronjyderne ikke formåede at vinde i superligaen, og indsatsen var værre end længe set.

Gæsterne fra FC Nordsjælland fortsatte derimod deres flotte sæsonstart med 5-0-sejren, der var holdets fjerde sejr ud af fire mulige i denne sæson.

En jævnbyrdig start på opgøret blev hurtigt efterfulgt af nordsjællandsk dominans, og mandskabet var også bedst til at komme i farlige offensive positioner.

Et tidligt føringsmål var med til at lægge pres på hjemmeholdet, men det kriseramte Randers-mandskab havde virkelig svært ved at finde ret mange positive takter frem i opgøret.

Der blev efterladt meget plads til FC Nordsjællands dygtige boldspillere, fordi Randers-spillerne ikke fik lagt det nødvendige fysiske pres.

Randers havde få muligheder i opgøret, og FCN udnyttede sin højere kvalitet hele vejen rundt til at vinde sikkert.

FC Nordsjællands første scoring kom lidt heldigt efter et kort hjørnespark, der udmøntede sig i lidt klumpspil.

Midtbanespilleren Daniel Svensson kom til indlæg, hvorefter hjemmeholdets nyindkøb John Björkengren meget symptomatisk for Randers-holdets svære periode scorede selvmål.

Randers-offensiven viste først tænder ved angriberen Filip Bundgaard halvvejs igennem første halvleg.

Randers startede anden halvleg med at skabe en stor chance, men det var gæsterne, der endnu engang scorede. Offensivspilleren Oliver Antman headede bolden i mål efter 66 minutters spil til 2-0-føring, og derfra faldt Randers helt sammen.

Jeppe Tverskov, 18-årige Conrad Harder og Adamo Nagalo cementerede sejren med de tre sidste ydmygende scoringer til slutresultatet 5-0.

Efter fire kampe af denne sæsons superliga har Randers to point, mens Nordsjælland har de maksimale 12 point.