Leserbrief

„Klart krav om doppeltsporet“

Klart krav om doppeltsporet

Klart krav om doppeltsporet

Nils Sjøberg
Kopenhagen
Zuletzt aktualisiert um:
Nils Sjøberg steigt zur nächsten Folketingswahl für den Wahlkreis Hadersleben in den Ring. Foto: Pressefoto

Nils Sjøberg geht davon aus, dass die Prüfung des Ausbaus der Strecke zwischen Tingleff und Pattburg auch zu einem tatsächlichen Baubeginn führen wird.

Som nævnt i Der Nordschleswiger fredag så stemte et enigt Folketing for beregninger af dobbelt sporet mellem Tinglev og Padborg i torsdags. Det er jeg utrolig glad for. Det er på tide, at dobbeltsporet bliver en realitet. For dobbeltsporet er til gavn for både pendlere og erhvervsliv.

Jeg har derfor haft flere møder med trafikministeren om dobbeltsporet i de seneste ti måneder.

Jeg er også glad for, at det møde som jeg holdt efter invitation til samtlige folketingsmedlemmer i Syd- og Sønderjylland om dobbeltsporet har båret frugt.

Jeg vil derfor opfordre alle folketingsmedlemmer i Syd- og Sønderjylland til fremover at arbejde på tværs af partierne til gavn for vores landsdel.

Med den beslutning om beregninger af dobbeltsporet i torsdags er det min forventning, at beregningerne nu resulterer i etableringen af dobbeltsporet. I første omgang en forundersøgelse og en VVM undersøgelse, hvorefter selve etableringen af dobbeltsporet bør etableres inden for få år.

Det er et rimeligt krav at stille til vores folketingsmedlemmer.

Det glæder mig, at vi nu er tætter på dobbeltsporet end for et år siden. Men der er nu gået 82 år siden man fjernede dobbeltsporet. Det gjorde man for at vanskelligøre det for den tyske værnemagt at besætte Danmark. Siden har det manglende spor skabt vanskeligheder for pendlere og erhvervsliv. Der har kun været snak – men ingen reel handling om genetablering af dobbeltsporet. Jeg vil derfor følge sagen op også uden for Folketinget og fortsætte kampen for dobbeltsporet mellem Tinglev og Padborg indtil det er etableret.

Nils Sjøberg

MF, Radikale Venstre i Syd- og Sønderjylland.

Mehr lesen

Leserbrief

Tony D. Pioch
„I skal ikke blive glemt“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Kritik af islam skal være velkommet i et demokrati“

Leserbrief

Martin Christiansen
„Frage an Tiedemann / Antwort von Tiedemann“

Leserbrief

Niels Flemming Hansen
Niels Flemming Hansen
„Hvad skal vi da med Tysk?“

Leserbriefe

Helge Poulsen
„En replik til Jørn Arpe Munksgaard (JAP)“

Leserbrief

Peter Kofod
„Der var ikke tale om tandlæger og ingeniører “

Leitartikel

Gwyn Nissen
Gwyn Nissen Chefredakteur
„Gemeinsinn statt Hygge“