Formstærke sønderjyder skyder ung Herlev-keeper i sænk

Herlev
Metalligaen Rungsted Seier Capital - SønderjyskE Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

17-årige Karl Sonneff havde en hård aften i Herlevs mål, da Sønderjyske vandt hele 7-1.

Nul point i de seneste fem kampe er det triste facit for ishockeyspillerne i Herlev Eagles, der efter en fornuftig sæsonstart er havnet i en mindre krise.

Tirsdag aften gik det helt galt på hjemmebane mod formstærke Sønderjyske, der vandt klart med 7-1.

Tingene blev sat på plads på ti vilde minutter i anden periode, hvor gæsterne med fem scoringer forvandlede 1-0 til 6-0.

Blot 17-årige Karl Sonneff havde fået chancen fra start i Herlevs mål, men det bliver næppe en aften han har lyst til at gemme i erindringen.

Efter Sønderjyskes sjette scoring blev Sonneff taget af isen og erstattet i buret af rutinerede Lukas Horak.

For femte kamp i træk måtte Herlev undvære holdets store danske profil, landsholdsforwarden Matthias Asperup, og det er ikke lykkedes at hente så meget som et point i den periode.

At Daniel Petersen fik reduceret til 1-6 i tredje periode, pyntede lidt på cifrene, men reddede næppe humøret hos hovedparten af de 588 tilskuere.

For at understrege den sønderjyske dominans, afsluttede Charlie Combs målfesten med gæsternes syvende scoring.

Sønderjyske er med sejren side om side med førende Herning Bluie Fox. Begge hold har 38 point, men Herning har spillet to kampe færre. Herlev er tredjesidst med 18 point.