Leserbrief

„Socialdemokratiet i Tønder er imod havvindmøller på land“

Socialdemokratiet i Tønder er imod havvindmøller på land

Socialdemokratiet i Tønder er imod havvindmøller på land

Barbara Krarup Hansen
Tondern/Tønder
Zuletzt aktualisiert um:

Die Bürgermeisterkandidatin der Sozialdemokratie, Barbarea Krarup Hansen freut sich, dass der Stadtrat keines der sechs zur Wahl stehenden Projekte zur erneuerbaren Energie gewählt hat. Ihre Partei wünsche keine Riesenwindräder an Land.

Det skal ikke være tvivl om Socialdemokratiets holdning til store vindmøller på land i Tønder Kommune. Det gælder overalt i kommunen. Den holdning har partiet også taget i kommunalbestyrelsen.

Jeg er vokset op i Ballum-området, og ved hvilken debat, der var i 1990 omkring de nuværende vindmøller. Denne oase skal ikke ødelægges af 15 kæmpevindmøller, der vil ødelægge områdets særstatus som en oase for befolkningen og turisterne. Områderne omkring Rejsby og Arrild skal heller ikke spoleres.

Det vil give fraflytning fra kommune og skræmme bl.a. turisterne væk. Hvorfor skulle man holde ferie ved siden af nogle store vindmøller?

Det samme gælder vindmøllerne ved Rejsby. Esbjerg Kommune har sagt nej til store vindmøller i deres kommune. Hvorfor skal vi så ikke følge trop?

Jeg og Socialdemokratiet siger nej til opsætning af vindmøller på land i Tønder Kommune. Jeg kan også bruge den retoriske virkemidler og appelformen pathos, som bruges når man, vil ramme folk på følelserne og overtale dem til at godtage deres budskaber, som jeg hørte tilhængere af vindmøller benytte i debatten i kommunalbestyrelsen i går d. 25.februar 2021. Jeg kan så sige, at jeg ikke vil skuffe min datter og alle andre børn og unge i Tønder Kommune ved, at sørge for, at der er en uspoleret natur at lege i og udforske hele livet.

Det er glædeligt, at der ikke kom en bestemmelse af placering af kæmpe vindmøller i debatten i kommunalbestyrelsen i går torsdag d. 25.februar 2021.

Derfor kan dette emne indgå i valgkampen, så borgerne kan bestemme ved at afgive deres kryds. Vælgerne er garanteret et stop for opsætning af vindmøller på land nu og i fremtiden ved at stemme på mig og Socialdemokratiet. Derfor glæder det os i Socialdemokratiet, at det hele faldt til jorden i går.

Barbara Krarup Hansen, spidskandidat fra Socialdemokratiet i Tønder Kommune

Mehr lesen

Leserbrief

Bjarne Lund Henneberg
„Det gode skib Tønder“

Leserbrief

Henrik Frandsen, Barbara Krarup Hansen, Anders Kronborg und Jesper Petersen
„Politiet tættere på borgerne - i hele kommunen“

Leserbrief

Bernd Carstensen, Højer
„Guinnes Rekordbog“

Leserbrief

Martin Christiansen
„Stædighed skabte midlertidig tilfredshed!“

Leserbrief

Thore Naujeck
„Nimmt DBU eigene Werte ernst?“

Leserbrief

Renate Sternkopf
„Artikelserie „Mobilität in Nordschleswig"“