Leserbrief

„Respekt for demokratiet - TAK“

Respekt for demokratiet - TAK

Respekt for demokratiet - TAK

Mogens Nielsen, Lügumkloster
Lügumkloster/Løgumkloster
Zuletzt aktualisiert um:

In der Kommune Tondern gehen die Diskussionen über die Partei Venstre weiter. Mogens Nielsen aus Lügumkloster fordert dazu auf, die demokratische Abstimmung der Mitglieder zu akzeptieren, als Martin Iversen zum neuen Bürgermeisterkandidaten der Partei gewählt wurde.

Borgmester Henrik Frandsen har sammen med sine tre Venstre udvalgsformænd Bo Jessen, Rene Andersen og Irene Holk Lund samt Anita Ugerholt Eriksen (V) - og mon ikke Daisy Dahl (V) følger efter dem i nærmeste fremtid - meddelt at de ikke genopstiller, ikke for Venstre ihvertfald.

De begrunder deres beslutning med manglende ordentlighed. Det er vi jo faktisk flere der har efterspurgt i det meste af Henrik Frandsens tid som borgmester, men det er da lidt tragikomisk, at borgmesteren nu efterlyser ordentlighed i det parti han selv har været en ledende del af i en lang årrække.

Nu vi er ved begrebet ordentlighed, hvad er det, der gør, at Henrik Frandsen ikke vil/kan forstå, at han er blevet fravalgt af sine egne i et demokratisk valg, hvor han i øvrigt selv har godkendt proceduren? Det fortæller mig, at Frandsen sætter sig selv over både Tønder kommune og sit eget parti.

Der er ingen, absolut ingen, der vælter en siddende borgmester fra eget parti for sjov, det gør man kun når der ikke er andre udveje. Frandsen trækker et dybt spor af dårlige sager, kammerateri, vennetjenester og skjulte dagsordner efter sig og til sidst fik medlemmerne nok. Medlemmerne udviste ordentlighed, medlemmerne valgte Martin Iversen. Respekt for demokratiet - TAK!

Mehr lesen

Leserbrief

Peter Christensen
„Vigtigt, at et lokalområde er repræsenteret“

Leserbrief

Mogens Nielsen, Lügumkloster
„Sure gamle mænd“

Leserbrief

Jesper Steenholdt, Anita Uggerholt Eriksen und Harald Christensen
„Østergade – Tønders nye latinerkvarter!“

Leserbrief

Susanne Linnet, Venstre-Stadtratskandidatin und Regionsratskandidatin
„Medicin må aldrig erstatte pleje og omsorg“

Leserbrief

Thore Naujeck
Thore Naujeck
„Weniger Wahlplakate!“

Leserbrief

Martin Christiansen
„Offen darüber reden – alternativer Teil “