Leserbrief

„Hvem styrer kommunen?“

Hvem styrer kommunen?

Hvem styrer kommunen?

Bernd Carstensen
Hoyer/Højer
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Bernd Carstensen aus Hoyer ist seit vielen Jahren unzufrieden mit der Arbeit der Kommune Tondern. Mehr als zehn Jahre seien mehrere historische Gebäude abgerissen worden. Daher sei es Zeit, sich die Verwaltung anzuschauen, meint er. Ihm stellt sich die Frage, wer im Rathaus eigentlich das Sagen hat.

Mon ikke man snart skal se på administrationen i Tønder Kommune. I mere end 10 år er der nedrevet utallige bevaringsværdige, historiske huse og andre historiske objekter i den nydannede Tønder Kommune (broer m.m.).

Trods udskiftning af kommunalbestyrelsesmedlemmer er det fortsat med de meningsløse nedrivninger i Tønder Kommune, så der er en stor sandsynlighed for, at det ikke er kommunalbestyrelsesmedlemmer, der står for nedrivningen, men at det er administrationen, der står som initiativtager til nedrivningerne.

Jeg nægter at tro, at det var kommunalbestyrelsesmedlemmer, der var initiatorer til nedrivning af velfungerende, tip-top istandsatte og bevaringsværdige ejendomme i Højer i Storegade samt det historiske Gamle Apotek.

Det er bare ufattelig, at ikke en eneste borgerrepræsentant snart sætter hælene i, og går imod de meningsløse nedrivninger af historiske og bevaringsværdige objekter i kommunen. Ikke en gang borgerepræsentanter, der er valgt i lokalområdet, siger en kvit for at redde bevaringsværdige bygninger i den historiske by, Højer.

Bernd Carstensen, Klintvej 19, 6280 Højer

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Jesper Steenholdt
„Stort tilbageskridt for Tønder“

Leserbrief

Meinung
Bjarne Lund Henneberg
„Det gode skib Tønder, kommer til at mangle en havn“

Leserbrief

Meinung
Paul Sehstedt
„Testwindräder vor Ballum sind reinster Klimairrsinn“

Leserbrief

Meinung
Baltser Andersen
„Lokalpolitikerne i Tønder Kommune må lære rettidig omhu“

Leserbrief

Hanns Peter Blume
„Aufnahmestopp in der Praxis am Bahnhof“

Leserbrief

Meinung
Jan Køpke Christensen
„Vores dygtige landmænd“