Werder Bremen og Stage choksejrer over Bayern München

München
FBL-GER-BUNDESLIGA-BAYERN MUNICH-BREMEN Foto: Kerstin Joensson/Ritzau Scanpix

Det lykkedes for Werder Bremen og Jens Stage at vinde 1-0 ude over Bayern München i Bundesligaen.

Werder Bremen og Jens Stage leverede søndag en kæmpe overraskelse i den tyske Bundesliga ved at besejre mægtige Bayern München med 1-0 på udebane.

Det enlige mål blev sat ind af Werder Bremens Mitchell Weiser efter lidt under en times spil.

Dermed tabte Bayern München et stort skridt i kampen om det tyske mesterskab, som holdet har vundet 11 sæsoner i træk.

Med nederlaget er Bayern München placeret på andenpladsen med 41 point efter 17 kampe. Bayer Leverkusen topper rækken med syv point mere, men for en kamp mere.

Allerede i første halvleg fik Bayern München et forvarsel om, hvad der kunne vente.

Efter 25 minutter scorede Werder Bremens angriber Justin Njinmah til 1-0, men det blev annulleret efter et VAR-tjek.

Det var midtbanespilleren Jens Stage, der havde begået et frispark i optakten til Werder Bremens mål.

Generelt var det en lige første halvleg, og det var heller ikke ufortjent, da Mitchell Weiser efter 59 minutter scorede til 1-0.

Mitchell Weiser driblede forbi Bayern-backen Alphonso Davies og hamrede tørt kuglen op i nettaget og forbi en sprællende Manuel Neuer i målet.

Først derefter kom Werder Bremen for alvor i problemer, men kæmpede heroisk for sagen.

Bayern München pressede på for en udligning i den sidste halve time, men Thomas Tuchels tropper formåede ikke at score.

Flere gange stod Werder-keeper Michael Zetterer i vejen, og træværket hjalp også udeholdet til at skaffe tre uhyre sjældne point i München.

Med sejren har Werder Bremen 20 point efter 18 kampe på en placering som nummer 12, og nedrykningsstregen er efterhånden ved at være et godt stykke væk.