Sjællændere får KIF Kolding ned på jorden efter flot stime

Kolding
Herrehåndbold: Nordsjælland Håndbold - KIF Kolding Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

KIF Kolding havde vundet tre kampe i træk før onsdagens nederlag til TMS Ringsted i herrernes liga.

Den bitre følelse af nederlag blev genopfrisket for KIF Kolding onsdag aften.

Den traditionsrige håndboldklub fik en rædderlig start på sæsonen, men havde ramt en stime på tre sejre i træk før onsdagens hjemmekamp mod TMS Ringsted.

Her var Kolding favorit, men løb ind i et nederlag på 35-36 i en tæt kamp med masser af scoringer.

Siden slutningen af november havde KIF ellers slået Skjern, Ribe-Esbjerg og Sønderjyske, og med en sejr over Ringsted kunne holdet pludselig have duftet slutspilspladserne.

Men efter nederlaget er der atter fire point op til Skjern, som ligger på kanten af slutspillet som nummer otte. Og blot to point ned til Lemvig-Thyborøn på sidstepladsen.

Langt hen ad vejen havde KIF Kolding problemer med sjællænderne, som før kampen lå lige over i tabellen med et point mere.

KIF-keeper Anton Hellberg havde det i starten svært i målet og blev erstattet af Magnus Brandbyge, som havde en anelse mere held med at forhindre boldene i at suse forbi ham.

Det stod 20-17 i Ringsteds favør ved pausen, og forspringet forblev intakt et kvarters tid inde i anden halvleg.

12 minutter før tid reducerede Bjarke Christensen til 28-29, og da Benjamin Pedersen og Oliver Norlyk fulgte trop med scoringer, førte Kolding pludselig.

Så kørte målshowet ellers på højeste blus i slutfasen, hvor begge hold havde føringen ad flere omgange.

Sander Øverjordet udlignede for KIF Kolding med et halvt minut igen, men umiddelbart før hornet lød, sørgede gæsternes Tobias Nielsen for sejren til TMS Ringsted.

Nielsen blev også topscorer for udeholdet med sine i alt ni mål.