Mbappé redder PSG dybt inde i overtiden - Neymar ser rødt

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-STRASBOURG Foto: Julien De Rosa/Ritzau Scanpix

Det blev ikke en stor oplevelse for Neymar at komme i kamp igen efter VM, selv om PSG til sidst vandt.

VM-tømmermændene ramte onsdag Paris Saint-Germain.

Hjemme på Parc des Princes var storklubben tæt på at skuffe fælt mod bundholdet Strasbourg, men blev reddet af et straffespark dybt inde i overtiden.

Den franske kæmpestjerne Kylian Mbappé slog koldblodigt til, da han fik chancen fra pletten, og så vandt PSG med 2-1.

Inden da havde hovedstadsklubben og særligt Neymar haft en forfærdelig kamp. Den brasilianske stjerne Neymar blev sendt tidligt i bad, fordi han på to minutter i anden halvleg ragede to gule kort til sig.

Det andet gule kort fik han, fordi han forsøgte at filme sig til et straffespark.

Lionel Messi er endnu ikke vendt tilbage til den franske storklub, efter at han med det argentinske landshold vandt VM.

Men PSG havde altså Kylian Mbappé tilbage i truppen, og det blev afgørende.

Den franske stjerne startede inde i angrebet ved siden af den tidligere Vejle Boldklub-spiller Hugo Ekitike.

Det var dog Marquinhos, der stjal billedet, inden Mbappé afgjorde kampen. Faktisk formåede den brasilianske anfører at score i begge ender af banen.

I første halvleg udnyttede han et oplæg fra Neymar, og i anden halvleg kom han til at sende kuglen i eget net.

Med de tre point har PSG otte point ned til Lens på andenpladsen i Ligue 1.