Leserbrief

„Tak – ikke mindst til sundhedspersonalet“

Tak – ikke mindst til sundhedspersonalet

Tak – ikke mindst til sundhedspersonalet

Kirsten Bachmann
Sonderburg/Sønderborg
Zuletzt aktualisiert um:
Foto: Unsplash

In ihrem Leserbrief spricht Stadtratspolitikerin Kirsten Bachmann von der Schleswigschen Partei allen Mitarbeitern einen Extra-Dank aus, die in der Corona-Krise einen Sondereinsatz leisten.

Caféer, restauranter, hoteller, teatre og biografer er hårdt ramt af nedlukningens konsekvenser. Et gavekort til de kommunale medarbejdere er et velment forsøg på at hjælpe en oplevelsesbranche, der er i knæ. Men et gavekort og en anerkendelse af medarbejdernes ekstraordinære indsats kan selvfølgelig ikke stå alene.

Alle, der er hjemsendt, bidrager til inddæmning af smitten. Mange forældre er udfordret, når de skal hjælpe deres børn i hjemmeskole. De skal have et skulderklap. Sundhedsberedskabet i Sønderborg kommune skal også have en stor tak for, at de er der for os 24/7.

Men der er også andre jeg vil anerkende for deres særlige indsats. Det er sundhedspersonalet, som tager sig af kommunens borgere og de syge på sygehuset. Ja, de får løn; men udsættes dagligt for smitte. De gør en ihærdig indsats ved at bære visir og mundbind i timevis. De spritter deres hænder adskillige gange, for at beskytte vores ældre borgere/udsatte. De udsættes dagligt for smitte, og skal også kompensere for kollegaer, der ikke må møde op, fordi de er nær kontakt til en smittet. Sundhedspersonalet løfter en kæmpe opgave hos de ældre og udsatte. Her er de til dels den eneste kontakt den ældre/udsatte har til omverdenen, når de pårørende ikke længere kan komme på besøg.

Jeg har arbejdet både på sygehus og i kommunen. Jeg ved, hvor presset sundhedspersonalet er. Det er flot at se, hvordan de rykker sammen i bussen når tampen brænder. Derfor skal de have en omfavnelse og et varmt skulderklap for deres uselviske indsats, der ikke kan opvejes i penge. Tak for jeres indsats.

Kirsten Bachmann, Slesvigsk Parti, Påkjær 25, Nybøl

Mehr lesen

Leserbrief

Gerhard Bertelsen
„Mehr Ausbildungen nach Sonderburg“

Leserbrief

Dänische Kulturvereine und -organisationen
„Åbent brev til statsminister Mette Frederiksen fra Danmarks kulturliv“

Leserbrief

Jan Prokopek Jensen
„Panik bei Venstre und DF?“

Leserbrief

Nicky und Manfred Koch Vogt
„Mobning af ansatte accepteres i den tyske børnehave“