Leserbrief

„Vis åbenhed, SønderjyskE!“

Vis åbenhed, SønderjyskE!

Vis åbenhed, SønderjyskE!

Bent Iversen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Bent Iversen, Kommunalparlamentsabgeordneter für die Volkssozialisten, fordert die Sportmanager auf, in Verbindung mit dem Verkauf der Fußballsparte von SønderjyskE an einen amerikanischen Investor alle Karten auf den Tisch zu legen.

SønderjyskEs fodboldhold er blevet solgt til en amerikansk investor, og klubben og dens ledelse er begejstret. Så er spørgsmålet om vi – alle klubbens mange fans – også skal være begejstret.

For mit vedkommende er det ikke helt ligegyldigt, hvem der har overtaget klubben. Hvad står den nye ejer Platek for? Hvilke forretninger har han tjent sine penge på? Hvad er hans hensigt med købet? Hvordan vil han udvikle klubben? Hvordan vil han tjene penge på sin investering i SønderjyskE? Bliver klubben nu en ren spillerhandelsforretning – billige spillere ind, dyre spillere ud?

Alle disse spørgsmål synes jeg at klubbens mange fans har krav på at få svar på. Derfor anmoder jeg SønderjyskE om at udvise åbenhed omkring salget og den nye ejers målsætning. Hvilken klub er det, som I fortsat gerne vil have lokal folkelig opbakning til? At Sønderjyske fortsat spiller i lyseblåt, at klubbens kerneværdier er de samme, og at ejerens datter har overværet en kamp, er ikke nok. Vi vil vide, hvilken forretning klubben nu er blevet.

Så Sønderjyske: Vis åbenhed – det fortjener jeres mange fans.

Bent Iversen
Byrådsmedlem (SF)
Fælleslykkevej 34
6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserinbericht

Elke Carstensen
„Tour nach Friedrichstadt und Schwabstedt mit einem besonderen Wiedersehen“