Leserbrief

„Kompetenceudvikling og god ledelse“

Kompetenceudvikling og god ledelse

Kompetenceudvikling og god ledelse

Lone Ravn
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Kommunalpolitikerin Lone Ravn unterstreicht, wie wichtig fachliche Qualifikationen und eine kompetente Leitung für die Arbeit in der Seniorenfürsorge sind, deren Aufgaben immer komplexer werden.

De er der dag og nat – 365 dage om året – og de er uundværlige – ledere og medarbejderne på vores plejecentre og i hjemmeplejen.

Gennem de senere år er opgaverne indenfor ældreplejen blevet mere og mere komplekse. Særligt pleje af borgere med demens stiller store krav til medarbejderne. Arbejdspresset er stort, der skal plejes, dokumenteres, og der bliver løbet stærkt.

At pleje en borger med demens eller en borger med en alvorlig hjerneskade kræver særlige kompetencer. Det kræver overskud, at man udover borgeren også skal forholde sig til de pårørende og deres ønsker og behov. Derfor må vi som politiker sikre, at personalet har de fornødne kompetencer.

Men vi må samtidig sætte fokus på god ledelse, for selv de bedste medarbejder har brug for en leder, der er kompetent, empatisk og fagligt formår at sikre kvaliteten i plejen.

Vi skylder de borgere, der er afhængige af andres hjælp, at vores ledere og personale er klædt på til opgaven. Vi skylder vores ledere og medarbejder at styrke deres kompetencer.

Jeg opfordrer mine byrådskolleger i Voksenudvalget til, at vi frem til budgetforhandlingerne sætter fokus på behovet for kompetenceudvikling og god ledelse.

Jeg håber, vi som udvalg sammen kan sende en klar appel til vores byrådskolleger, der skal afsætte flere midler til ældreområdet.

Lone E. Ravn
Svanevej 46
6100 Haderslev
Medlem af byrådet for Socialdemokratiet

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserinbericht

Elke Carstensen
„Tour nach Friedrichstadt und Schwabstedt mit einem besonderen Wiedersehen“