Leserbrief

„Gang i Sydbyen i Haderslev“

Gang i Sydbyen i Haderslev

Gang i Sydbyen i Haderslev

Allan Emiliussen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Allan Emiliussen, Fraktionschef der bürgerlichen Fællesgruppe, freut sich über abgeschlossene und künftige Bauvorhaben in der Haderslebener Südstadt.

Tre spændende anlægsinvesteringer i Sydbyen i Haderslev udfolder sig. De to af dem er med til at give selve Sydbyen endnu et løft. Det tredje er med til at sikre aktivitet og bidrager til den grønne omstilling.

De tre ting er ny skole i Sydbyen, ny kommende kunstgræsbane samt ny genbrugsplads – såkaldt Ressourcecentrum. Den nye skole, Erlev Skole, bliver en ny og innovativt indrettet folkeskole, som nu faktisk kun mangler lærere og elever. Skolen er bygget i miljøvenlige materialer og får et inspirerende miljø for både lærere og elever. En ny og moderne skole, den første nye i mere end 40 år, står faktisk indflytningsklar!

Dernæst opføres en ny kunstgræsbane i år på Kløvermarken bag ved KFUM’s klubhus. Noget jeg, sammen med borgmesteren, gik til valg på, har kæmpet hårdt for. Den skal omfavne både fodbold, integration, understøtte kvarterløft og give plads til klubber udefra udover KFUM.

Alt imens renoveringerne i Skovbærparken kører for fulde damp. Det bliver godt! Og endelig er det en lokal entreprenør, Otto Chrestensen fra Gram, der skal bygge den nye genbrugsplads. Et arbejde der er gået i gang.

Som afgående næstformand for Provas var det for mig personligt særligt tilfredsstillende, at der blev indgået denne aftale om opførelse af en ny genbrugsplads, og at kunne afslutte mit arbejde i Provas bestyrelse med så flot et licitationsresultat som vi gjorde på så spændende et projekt som Ressourcecentrum Haderslev.

Den nye genbrugsplads vil i den grad komme til at understøtte vores bestræbelser om at blive en klimavenlig kommune, bidrage til FN’s verdensmål og løfte den cirkulære økonomi til nye højder. Og så forbinder Danmarks flotteste rundkørsel det hele. Alt i alt: Der er gang i Sydbyen!

Allan Emiliussen (V),
Gruppeformand for den borgerlige fællesgruppe,
Kærsangervej 36, Haderslev

 

Mehr lesen

Leserbrief

Svend Brandt
„Stor opgave for borgmesteren“

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Hilsen til forårssolen“

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Tillid og troværdighed“

Leserbrief

Meinung
Jørgen Holstener Larsen
„Juristische Untersuchung – ein demokratisches Problem“