Leserbrief

„Dansen om den varme grød“

Dansen om den varme grød

Dansen om den varme grød

Svend Brandt
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Svend Brandt von der Haderslebener Einheitsliste kritisiert die Vorgehensweise im Fall des früheren Schulleiters der Fördeschule in Hadersleben und lehnt eine juristische Untersuchung ab. In seinem Leserbeitrag erklärt er, warum.

Unsere Leserbriefe spiegeln die persönliche Meinung des Autors bzw. der Autorin wider. Die hier aufgeführten Argumente und Informationen wurden von unserer Redaktion nicht faktengeprüft.

Har Haderslev kommune styr på procedurerne, når ingen tør gå ind i en sag om en skoleleder på Louiseskolen, der bedrager? Er procedurerne for dårlige eller har direktøren taget magten?

Uanset, skal der kigges dybere ind i denne sag, så den bliver belyst og der tages en konsekvens!

Nu forsøger Henrik Rønnow med en uvildig advokatundersøgelse. Jeg tror ikke det er vejen.

En advokatundersøgelse vil tage tid og vil koste penge.

Vi har langt de fleste data til rådighed, takket være officielle og uofficielle henvendelser til både forvaltning og journalister. Måske skulle Økonomiudvalget blot sende direktøren på ferie i 3 uger, og i den tid få gravet alle data frem, så vi kan klarlægge hvad der er sket, og hvem der har holdt hånden over hvem, og ikke mindst hvem der har været orienteret. Og en væsentlig del af denne proces er også at efterkontrollere de data vi har fra pressen og diverse whistleblowere.

Så nej tak, Henrik, vi skal ikke sætte nye tiltag i gang nu, som blot vil udskyde opklaring af hvem der er ansvarlig for sagens uregelmæssige håndtering. Lad i stedet økonomiudvalget træde i karakter og tage det politiske ansvar på sig og få udredt sagens kerne.
 

Svend Brandt
Medlem af Enhedslisten
Vestergade 18, 6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Hilsen til forårssolen“

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Tillid og troværdighed“

Leserbrief

Meinung
Jørgen Holstener Larsen
„Juristische Untersuchung – ein demokratisches Problem“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har Kommunalbestyrelsen i Haderslev opgivet at bestyre?“