Leserbrief

„Damparken bliver bedre med hyggelige restauranter“

Damparken bliver bedre med hyggelige restauranter

Damparken bliver bedre med hyggelige restauranter

Rune Robert Friis
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Festlich eingedeckt im Dammpark Foto: Rune Robert Friis

Der Sozialdemokrat Rune Robert Friis plädiert in seinem Leserbrief für ein Umdenken bei der Gestaltung des Dammparks in Hadersleben. Restaurants in diesem Park wären nicht zuletzt für Familien mit Kindern ein gutes Angebot.

Lad mig bare være ærlig. Jeg har en forkærlighed for det fælles måltid i gode venners lag, hjertens gerne badet i sol og grønne omgivelser. Det er noget nær det hyggeligste, jeg kan komme i tanke om. Sådan tror jeg, at vi er mange der har det. Jeg er derfor også overbevist om, at en eller flere restauranter vil kunne gøre vores dampark endnu bedre. Forudsat selvfølgelig at de kan integreres i parken på en hensynsfuld måde.

Damparken er enestående og vi skal passe rigtig godt på den. Til hverdag er den et fælles åndehul og ved særlige lejligheder danner den ramme for alverdens hjertevarme begivenheder. Det skal den fortsat kunne. Der skal fortsat være plads til legesyg barnlighed, frimodig ungdommelighed og vidtskuende eftertænksomhed. Ligesom der gerne skal være plads til iskiosk, øl på plænen og vandcykler (i forhold til antallet af gæs er jeg noget mere i tvivl).

Jeg er overbevist om at vi godt kan forene alt det gode vores dampark i forvejen kan, med alt det gode et hyggeligt restaurantbesøg kan. Jeg tror på, at vi godt kan sætte nogle klare retningslinjer for, hvor og hvordan en (eller flere) restauranter kan etableres på en meningsfuld måde. Og hvis vi kan det - hvis vi kan integrere en eller flere restauranter i damparken på en hensynsfuld måde - så er jeg tilhænger af, at vi åbner for muligheden. Det tror jeg kun, at vores dampark vil blive endnu bedre af.

Rune Robert Friis,
Ladegårdvej 52, 6100 Haderslev,
Medlem af Socialdemokratiet

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“