Leserbrief

„Den syriske sandhed“

Den syriske sandhed

Den syriske sandhed

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Kommunalpolitiker Jon Krongaard von der Dänischen Volkspartei spricht sich dafür aus, die syrischen Flüchtlinge in ihr Heimatland abzuschieben, weil diese Menschen keine Bereicherung der dänischen Gesellschaft seien, wie zumeist von den Medien dargestellt.

I sidste uge blev der i Haderslev afholdt en fredelig demonstration, hvor formålet var at problematisere hjemsendelsen af syriske flygtninge.

Nuvel, man er i sin gode ret til at have den opfattelse, at de syriske flygtninge ikke skal sendes hjem, men hvad skal disse mennesker så? Mange er måske af den opfattelse, at syrerne skal blive i Danmark, ja mange taler faktisk om denne flygtningegruppe som en berigelse for samfundet – intet kunne være mere forkert.

Selvom danske medier gør et ihærdigt forsøg på at fremhæve succeshistorier om syriske flygtninge, så glemmer de samtidig at fortælle, hvor elendigt denne gruppe klarer sig på beskæftigelsesområdet – og ydermere at samme gruppe er yderst overrepræsenteret i voldtægtsstatistikkerne - sikke en berigelse, hva!

Og når debatten går på, hvorvidt det er sikkert for flygtningene at rejse tilbage til Syrien, så ville det være passende at fortælle, at mere end 100.000 syrere allerede er vendt tilbage til Syrien.

Vi skylder borgerne at fortælle hele sandheden, frem for den halve. I Dansk Folkeparti vil vi naturligvis sende syrerne hjem – de gavner hverken Haderslev kommune eller Danmark generelt.

Jon Krongaard,
Viceborgmester (DF),
Slagtergade, 6100

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“