Leserbrief

„Tomme borgerlige klimaløfter!“

Tomme borgerlige klimaløfter!

Tomme borgerlige klimaløfter!

Allan Søgaard-Andersen
Fredericia
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Laut Allan Søgaard-Andersen muss das Klima bei den EU-Wahlen eine entscheidende thematische Rolle spielen. Dies komme dem Politiker der Sozialistischen Volkspartei zufolge bei den Parteien Venstre und den Konservativen jedoch zu kurz, wie er in einem Leserbrief schreibt.

Et af de vigtigste emner til EU-valget overhovedet er klimaet og det er ikke ligegyldigt hvilket parti du stemmer på viser en gennemgang af 41 ændringsforslag til lovgivning i EU-parlamentet. Det er ændringsforslag som alle er væsentlige ift. lovgivningen på det grønne område.

Gennemgangen viser at Venstre og De Konservative til ændringsforslag ift. genopretning af naturen, om brugen af sprøjtemidler, om reduktion af emballageaffald, om udfasning af benzin- og dieselbiler og om andelen af vedvarende energi, begge stemmer imod klima – og miljøtiltag. Dette er meget skuffende for klimaet, som virkelig har behov for alt den opbakning det kan få.

Gennemgangen bekræfter desværre noget vi i SF har vidst i lang tid. Det borgerlige Danmark vil gerne fremstå grønt, men når de sidder i salen og skal stemme, så stemmer desværre alt for tit imod klimaets, naturens og miljøets behov.

Mehr lesen

Leitartikel

Siegfried Matlok
Siegfried Matlok Senior-Korrespondent
„100 Jahre mit Hirn und Herz“

Leserbrief

Meinung
Jan Køpke Christensen
„Stine Bosse skærer sin målgruppe i EP-valgkampen“