Leserbrief

„Der var ikke tale om tandlæger og ingeniører “

Der var ikke tale om tandlæger og ingeniører

Der var ikke tale om tandlæger og ingeniører

Peter Kofod
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Peter Kofod ist der Auffassung, dass die Absichtserklärungen, Reden und Integrationsprogramme zur Integration von Migranten in den Arbeitsmarkt ein totales Fiasko sind, die die Gesellschaft teuer zu stehen kommt.

En gennemgang af de syriske migranter, der kom til Danmark i migrationsstrømmen i 2015 taler sit klare sprog: ledigheden er massiv. De politisk korrekte var ellers klare i mælet dengang, hvor de talte om, at syrerne kunne være højt kvalificeret arbejdskraft.

Men tallene taler deres klare sprog: halvdelen af mændene er i beskæftigelse og kun hver femte kvinde er i beskæftigelse. Det store folketingsflertals hensigtserklæringer, skåltaler og dyre integrationsprogrammer har været en total fiasko, som danskerne betaler prisen for. Der var ikke tale om en bølge af tandlæger og ingeniører, der indvandrede til Danmark i 2015 og som kunne betragtes som et positivt økonomisk aktiv for landet.

Indvandringen fra Mellemøsten og Afrika koster kassen - og der er behov for et reelt stop for den muslimske indvandring.

Peter Kofod
Højgade
6100 Hadersleben

Mehr lesen

Leserbrief

Mogens Rerup
„Letkøbt påstand“

Leserbrief

Svend Brandt
„Miljøet tabte! Så Enhedslisten er gået“

Leserbrief

Bent Iversen
„Vis åbenhed, SønderjyskE!“

Leserbrief

Gudrun Awa Jørsing
„Praktizierte Nächstenliebe“

Leserbrief

Claus Hansen
„Drop mistænkeliggørelsen og lyt til erhvervet“