Leserbrief

„Der sker aldrig noget i Haderslev!“

Der sker aldrig noget i Haderslev!

Der sker aldrig noget i Haderslev!

Christian Schulz
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
In Hadersleben werden auch Euro gern genommen. Foto: Christian Schulz

Christian Schulz, Koordinator des Haderslebener Einzelhandels, macht in einem Leserbrief darauf aufmerksam, dass in Hadersleben – entgegen der landläufigen Auffassung – jede Menge los ist.

Denne sætning har jeg ofte hørt. Jeg ved ikke om det er fordi det er så nemt at kritisere – specielt på Facebook. Men fakta er heldigvis, at dette ikke er rigtig – at der aldrig sker noget i Haderslev.

Når jeg ser tilbage i det sidste halve år, så har der i Haderslev været afholdt en lang række aktiviteter og arrangementer, og turisterne valfarter faktisk til mange af dem. VisitHaderslev har været nødsaget til at lave ekstra guidede ture til Bryggeriet Fuglsang. Der er udsolgt til rundvisningerne på Fighter Wing i Skrydstrup, der er ture med Haderslev Veteranbane hver 14 dag, der er Haderslev Dambåd, Fjordbåden Helene, Skaterskole på Streetdome – ja, jeg kunne blive ved!
SMUK Grill arrangement trak i torsdags også fulde huse, Kløften Festival trak også mange i år – og Superliga klubben SønderjyskE havde næsten 5.000 tilskuere i søndags. Nej, der sker ikke meget i Haderslev?!
Som en service for turister er der nu kommet flag op i byen, som byder dem velkommen. Butikkerne har fået klistermærke i vinduerne med at man modtager Euro.
Så blev det offentliggjort, at "Name It" åbner torsdag, den 29. august, kl. 8.00 i de tidligere Fætter BR lokaler på Gravene.

I august måned går Haderslev så helt amok med aktiviteter. Den første weekend er der FN verdensmål arrangement, Centerfest i Haderslev Centrum, Superliga fodbold mod FCK på Sydbank Park, Sunday Sale den 4. august, Børnenes Kræmmerdag, European Street Marked, Open By Night samt ikke mindst Trekantens Festuge (uge 34 & 35), hvor der afholdes intet mindre end 40 arrangementer og events.
Hvem siger fortsat, at der ikke sker noget i Haderslev?.

Christian Schulz
Hjortebrovej 67

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Havvind til 14 millioner husstande !“

Leserbrief

Meinung
Horst Leithoff
„Basismitgliedschaft“