Leserbrief

„Der sker aldrig noget i Haderslev!“

Der sker aldrig noget i Haderslev!

Der sker aldrig noget i Haderslev!

Christian Schulz
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
In Hadersleben werden auch Euro gern genommen. Foto: Christian Schulz

Christian Schulz, Koordinator des Haderslebener Einzelhandels, macht in einem Leserbrief darauf aufmerksam, dass in Hadersleben – entgegen der landläufigen Auffassung – jede Menge los ist.

Denne sætning har jeg ofte hørt. Jeg ved ikke om det er fordi det er så nemt at kritisere – specielt på Facebook. Men fakta er heldigvis, at dette ikke er rigtig – at der aldrig sker noget i Haderslev.

Når jeg ser tilbage i det sidste halve år, så har der i Haderslev været afholdt en lang række aktiviteter og arrangementer, og turisterne valfarter faktisk til mange af dem. VisitHaderslev har været nødsaget til at lave ekstra guidede ture til Bryggeriet Fuglsang. Der er udsolgt til rundvisningerne på Fighter Wing i Skrydstrup, der er ture med Haderslev Veteranbane hver 14 dag, der er Haderslev Dambåd, Fjordbåden Helene, Skaterskole på Streetdome – ja, jeg kunne blive ved!
SMUK Grill arrangement trak i torsdags også fulde huse, Kløften Festival trak også mange i år – og Superliga klubben SønderjyskE havde næsten 5.000 tilskuere i søndags. Nej, der sker ikke meget i Haderslev?!
Som en service for turister er der nu kommet flag op i byen, som byder dem velkommen. Butikkerne har fået klistermærke i vinduerne med at man modtager Euro.
Så blev det offentliggjort, at "Name It" åbner torsdag, den 29. august, kl. 8.00 i de tidligere Fætter BR lokaler på Gravene.

I august måned går Haderslev så helt amok med aktiviteter. Den første weekend er der FN verdensmål arrangement, Centerfest i Haderslev Centrum, Superliga fodbold mod FCK på Sydbank Park, Sunday Sale den 4. august, Børnenes Kræmmerdag, European Street Marked, Open By Night samt ikke mindst Trekantens Festuge (uge 34 & 35), hvor der afholdes intet mindre end 40 arrangementer og events.
Hvem siger fortsat, at der ikke sker noget i Haderslev?.

Christian Schulz
Hjortebrovej 67

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“

Leserbrief

Meinung
Barbara Krarup Hansen
„Afvisning fra Ankestyrelsen“

Leserbrief

Meinung
Philip Tietje
„Elefanten i rummet er i Aabenraa en hval“