Leserbrief

„Nørregade - kom ind i kampen!“

Nørregade - kom ind i kampen!

Nørregade - kom ind i kampen!

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Die Außenterasse von Fratelli hat sich nach einer Mitgliederinitiative von Stadtratsmitglied Benny Bonde (LA) in den Medien in Hadersleben zur hitzigen Debatte entwickelt. Auch Jon Krongaard (DF) äußert sich zum Thema und kritisiert insbesondere Henrik Rønnows (S) Aussagen während der jüngsten Stadtratssitzung.

Politikerne i Haderslev Kommune står nu i kø for at mene noget om udeservering i Nørregade, efter Benny Bondes medlemsinitiativ om selvsamme emne på byrådsmødet i tirsdags!

Og selvfølgelig melder socialdemokraternes gruppeformand sig først på banen, når det gælder tomme udmeldinger, såsom: ”Nu skal vi i arbejdstøjet”, samt ”jeg savner politisk lederskab”. Helt ærligt, Henrik, hvad med du selv kommer op ad sofaen, og handler, i stedet for at komme med tomme floskler.

Heldigvis er vi andre, som for længst er kommet videre. På baggrund af Benny Bondes medlemsinitiativ stiller Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup, et par spørgsmål til den socialdemokratiske justitsminister, netop omhandlende udeservering generelt, men med udgangspunkt i situationen i Nørregade Haderslev. Vi vil gerne kende mere til politiets årsager til at være imod.

Og så kan jeg ikke undlade at sige, til borgernes opmærksomhed, at socialdemokraterne altså har to medlemmer siddende i Plan- og Miljøudvalget og Rønnow er leder af byrådets største parti. Hvis Socialdemokratiet virkelig mener, at udeservering i Nørregade er en hastesag - hvorfor pokker har i så ikke selv rejst sagen noget før?

Det er altid nemmere at råbe højt af andre og deres manglende arbejdsiver, men måske det ville have været hensigtsmæssigt, også i dette tilfælde, at spørge sig selv - hvad kunne jeg egentlig selv have gjort?

Vi glæder os i Dansk Folkeparti til at høre ministerens svar!

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserbrief

Meinung
Helge Poulsen
„Er Stefan Seidler mindretallets nye støttepædagog?“

Leserbrief

Meinung
Gösta Toft, Gerhard Mammen
„Gerhard Mammen und Gösta Toft zu den Plänen der AG Zukunft“