Leserbrief

„Mogens - du gør en kæmpe forskel“

Mogens - du gør en kæmpe forskel

Mogens - du gør en kæmpe forskel

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Jon Krongaard, Dänische Volkspartei Foto: Ute Levisen

Jon Krongaard, Vorsitzender des Beschäftigungs- und Integrationsausschusses, würdigt den kommunalen Veteranen-Koordinator Mogens Hertz Østergaard.

I Haderslev Kommune har vi mange ildsjæle, og de betyder uendeligt meget for et lokalsamfund - tag bare ringridderfesten i Vedsted som et godt eksempel på dette.
Men, i Haderslev Kommune findes ligeledes en mand, en ildsjæl, der virkelig brænder for sit arbejde, og som gør en kæmpe forskel for en række borgere her i kommunen - nemlig vores Veterankoordinator, Mogens Hertz Østergaard. Det ligger ikke til Mogens at blamere sig ikke med de flotte resultater, som han har skabt i samarbejde med veteranerne. Men på få år har kommunens veterankoordinator leveret på række, for veteranerne altafgørende, områder i en sådan grad, at man ikke kan fortænke andre kommuner, hvis de misunder den veteranindsats, vi har i Haderslev Kommune, - og det vi hér kan tilbyde veteranerne.

Alene Mogens’ arbejde med at involvere både veteraner og pårørende er beundringsværdigt. Ydermere har Mogens og veteranerne knoklet med at få etableret et lokalt værested få veteranerne, et ”helle”, som de i fællesskab har sat deres præg på, - og det fortjener de.

Men, Mogens Hertz Østergaard er en ydmyg mand, og mener selvfølgelig, at han kan - og vil gøre det endnu bedre for kommunens veteraner.

Mogens, det er en stor fornøjelse at følge dit arbejde, og hele Beskæftigelses- og Integrationsudvalget sætter stor pris på de tilbagemeldinger, som du løbende giver over for udvalget - du kan med rette være stolt af dit arbejde - vi er i hvert fald mange, der er stolte af at have dig som kommunens veterankoordinator.

Jon Krongaard
Thurøvej 89, 6100
Viceborgmester (DF)
Formand for Beskæftigelse- og Integrationsudvalget

Mehr lesen

Leserbrief

Svend Brandt
„Enhedslisten lægger afstand til Morthorsts udtalelser!“

Leserbrief

Bent Iversen
„Sig ikke mere, Bo Morthorst!“

Leserbrief

Peter Kofod
„Der var ikke tale om tandlæger og ingeniører “

Leserbrief

Pernille Knudsen
„Styrk værestederne og bostøtten!“

Leserbriefe

Jan Køpke Christensen
„Danskerne skal have deres feriepenge!“

Leserbrief

Nils Sjøberg
„Til kamp for en åben grænse“