Leserbrief

„Folkedomstolen!“

Folkedomstolen!

Folkedomstolen!

Kaj Kongsted
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Kaj Kongsted hinterfragt die Art und Weise, mit der Radio 4 und DR P1 sich des Themas „Jysk Varmblod“ angenommen haben.

Et usmagelig forsøg på at indbringe organisationen ”Jysk Varmblod” for Danmarks ”Folkedomstol”, blev foretaget d. 1.4.2020 morgen, først af Radio 4 kl. ca. 6.30 og af DR. P1. kl. ca. 8.50. 

Organisationen ”Jysk Varmblod”, hvis interesser er centreret omkring rideheste og ridesporten i Danmark, afholder hvert år et stort anlagt stævne i Herning, hvor der samles op mod 50.000 mennesker i løbet af ca. en uge.  Således også i år 2020, hvor stævnet foregik primo marts måned, og var halvvejs afviklet i ugen hvor statsminister Mette Frederiksen, kom med de første varsler om en gradvis nedlukning af Danmark, grundet udsigterne til smitte trykket fra ”corona virussen”.. Arrangørerne af omtalte ride stævne og hingstekåringer, stod i et stort dilemma, hvor spørgsmålet var om man burde afbryde den sidste del af stævnet, grundet omtalte ”corona varsel”. Men da arrangørerne ingen medicinsk indsigt, har og heller ikke modtog nogen officiel medicinsk myndigheds anmodning om at afbryde stævnet, valgte man at gennemføre det.  En undersøgelse nu, hvor Danmark har været ramt af ”corona smitten” i næsten i måned, viser så at der er et forholdsvis stor smitte tal i Herning området. 

Hvorfor ”Folkedomstolen” i Danmark advokeret af Radio 4 og DR. P1. i deres morgenudsendelser får direktør for Dansk Varmblod Kasper Cassøe til at stille op, til en mere eller mindre offentlig høring, og hvor radio reporterne søger at overgå hinanden i finurlige spørgsmål, som skal resultere i at han og hans organisation, skal dømmes for at være den egentlige årsag til at der er et højt tal af smittede i Herning området.  Det er både usmageligt og kritisabelt, at vore radio medier på denne måde hænger en organisation ud i ”Folkedomstolen”.

Kaj Kongsted
Hiort Lorenzens Vej 58.2.3
6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“

Leserbeitrag

Eine Gruppe Senioren vor einem Gurkenverkaufsstand
Willi Schidlowski
„Mit dem Sozialdienst im Spreewald – Viele Erlebnisse, viele Gurken“

Leserbrief

Meinung
Hans Otto Sørensen
„Medarbejderne i hjemmeplejen skal have bedre vilkår“