Leserbrief

„Enhedslisten – nu må vi have et svar! “

Enhedslisten – nu må vi have et svar!

Enhedslisten – nu må vi have et svar!

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Jon Krongaard von der Dänischen Volkspartei Foto: Ute Levisen

Jon Krongaard von der Dänischen Volkspartei fordert von der Haderslebener Einheitsliste eine Stellungnahme ein, was das Agieren von deren Parteimitglied Mogens Rerup angeht.

Jeg har af flere omgange noteret mig, at Enhedslisten i Haderslev har været ude og kritisere Haderslev kommunes behandling af byrådsmedlem, Mogens Rerup, ifbm den igangværende politianmeldelse.
Bevares, jeg finder det naturligt, at Enhedslistens lokalbestyrelse i kommunen interesserer sig for, at Mogens Rerup får en ordentlig behandling. Men i jeres iver glemmer i helt, formentligt bevidst, at forholde jer til sagens kerne - nemlig hvordan man taler til andre mennesker, og i dette tilfælde offentlige ansatte. Og da ingen andre stiller jer spørgsmålet, så gør jeg, for det har jeg længe haft lyst til.

Kan Enhedslisten bakke om, at et byrådsmedlem fx skriver følgende om offentlige ansatte, i øvrigt med navns nævnelse: "X er et gennemført ondskabsfuldt og modbydeligt kvindemenneske”, ”Jeg ser X´s arbejdsmetoder som værende bevidst psykisk vold rettet mod, i dette tilfælde, psykisk svage borgere, og metoderne er derfor bevidst helbredsforværrende”. Begge citater er skrevet af Mogens Rerup, og er frit tilgængeligt for en hver på Facebook - det tager vitterligt kun to sekunder at finde utallige lignende eksempler om ansatte i kommunen.

Personligt synes jeg, at ovenstående citater er urovækkende, og jeg vil til enhver tid forsvare de ansatte i kommunen fra sådanne kommentarer, uanset hvem der er afsenderen, - og havde et medlem af Dansk Folkeparti skrevet noget tilsvarende, var man blevet ekskluderet.
Jeg ser frem til at høre Enhedslistens svar.

Jon Krongaard
Thurøvej 89, 6100
Viceborgmester (DF)
Formand for Beskæftigelse- og integrationsudvalget
Mdl. af Økonimiudvalget

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Havvind til 14 millioner husstande !“

Leserbrief

Meinung
Horst Leithoff
„Basismitgliedschaft“