Schulpolitik

„Drømmen er én stor skole i Sydbyen.“

„Drømmen er én stor skole i Sydbyen.“

„Drømmen er én stor skole i Sydbyen.“

Henrik Mielke Ravn
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Henrik Mielke Ravn setzt sich für ein Umdenken mit Blick auf die umstrittene Hadersleben-Reform ein.

Når man ikke har bygget skole i Haderslev siden 70’erne, så synes jeg det er synd at den nye skole i Sydbyen er en skrabet model! Hvad mener jeg så med det? Jo, at det kun er en skole til indskolingen/mellemtrinnet, og hvor overbygningen ikke indgår, samt at der slet ikke er tænkt ordentlige idrætsfaciliteter ind i byggeriet. Hvori består det attraktive over for evt. tilflyttere til Haderslev eller nuværende borgere, der har børn på skolen? Jeg har svært ved at se det og savner en helt anden ambition og entusiasme på netop det område. Byg dog en stor skole i Sydbyen med det hele, når nu det skal være!
Indskoling, mellemtrin og overbygning kan godt være på en og samme matrikel. Det vil både skabe mere værdi og gode resultater på sigt for alle involverede.
Set i lyset af de seneste problemer på Sdr. Otting Skole i Sydbyen med indeklima og arbejdsmiljø, så bør man måske også overveje følgende i fremtiden, såfremt det forbliver én skole på to forskellige matrikler;
En skoleleder og en skolebestyrelse på én matrikel. At have fælles skoleleder og skolebestyrelse for forskellige matrikler er ikke hensigtsmæssigt for lærere eller elever på sigt. Det skal vi have lavet om på, og gerne i hele Haderslev Kommune, hvor det måtte være sådan. Det Konservative Folkeparti arbejder for en sådan struktur på skoleområdet, samt at Haderslev Reformen revurderes i byrådet.

Henrik Mielke Ravn
Zeises Have 2
6100 Haderslev
Bestyrelsesmedlem for Det Konservative Folkeparti Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Havvind til 14 millioner husstande !“

Leserbrief

Meinung
Horst Leithoff
„Basismitgliedschaft“