Leserbrief

„DF i Aabenraa Kommunen vil have fjernet uretfærdigheden overfor kontanthjælpsmodtagere“

DF i Aabenraa Kommunen vil have fjernet uretfærdigheden

DF i Aabenraa Kommunen vil have fjernet uretfærdigheden

Ejler Schütt
Apenrade/Aabenraa
Zuletzt aktualisiert um:

Ejler Schütt setzt sich im Namen seiner Partei, der Dänischen Volkspartei in der Kommune Apenrade, dafür ein, die Ungerechtigkeit gegenüber Sozialhilfeempfängern zu beseitigen.

I den helt uoverskuelige situation, ja i hele verden, som følge af corona pandemien arbejder vi fra DFs side i Aabenraa Kommune ihærdigt på at få fjernet uretfærdigheden overfor kontanthjælpsmodtagere.

Vi finder det helt urimeligt, at kontanthjælpsmodtagere stadig er underlagt reglen om 225 timers arbejde indenfor det sidste år, hvilket betyder, at man går ned i kontanthjælp såfremt man ikke kan opfylde de 225 timers arbejde.

Hvor i alverden skal disse, ofte sårbare, personer finde arbejde for tiden, når alt næsten er suspenderet, og mange virksomheder kører på meget lavt blus.

I lighed med, at virksomheder, medier, lønmodtagere får forbigående hjælp fra staten med hjælpepakker i form af lønkompensation, omkostningsdækning, udsættelser af betalinger til det offentlige mm. så skal kontanthjælpsmodtagere naturligvis også have en hjælpende hånd i den aktuelle situation, som ingen ved hvor længe varer ved.

Vi i DF Aabenraa er i kontakt med flere af DF’s folketingsmedlemmer, som har taget sagen op overfor ministeren, og vi er fortrøstningfulde med, at uretfærdigheden overfor kontanthjælpsmodtagere bliver fjernet.

Ejler Schütt, Byrådsmedlem Dansk Folkeparti, Lykkevej 29, Løjt Kirkeby

Mehr lesen

Leserbrief

Ejler Schütt
„DF tager flertallets afgørelse om placeringen af Telemuren til efterretning“

Leserbrief

Signe Bekker Dhiman
„Endelig har vi fundet en placering til Telemuren!“

Leserbrief

Jan Køpke Christensen
„Nej til at give udlændinge skattekroner“

Leserbrief

M. B. Christiansen
„Stellungnahme zum Leitartikel „Wo ist Venstre?"“

Leserbrief

Britt Tryde Haarløv
„Ligebehandling“

Leserbrief

Ilka-Angelika Lange
„Dänemark ist freundlich, zuvorkommend und hilfsbereit!“