Leserbrief

„Corona-relateret kommunalt beskæftigelses-projekt“

Corona-relateret kommunalt beskæftigelses-projekt

Corona-relateret kommunalt beskæftigelses-projekt

Kaj Kongsted
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Leser Kaj Kongsted spricht sich in seinem Leserbrief für eine Verlagerung der Globus-Installation vom „Landsstævnet” von der Umgehungsstraße zum neuen Kreisverkehr aus.

Kunst opstillet i rundkørsler kan være dødbringende”, skrev JV den 24. april og henviste til nogle rundkørsler, hvor opstillede kunstværker i midten af rundkørslerne havde afledt bilisternes opmærksomhed og ført til færdselsuheld. 

Det var dårlig nyt for projektet om flytning af „Landsstævne Globussen” fra Landsstævnet i Haderslev i 2006, som nu har en lidt anonym placering i lavningen ved omfartsvejsindkørslen til Haderslev Idræts Center og til toppen af midterrabatten på det nyetablerede rundkørselsanlæg i omfartsvejens nordlige ende.

Alligevel er der god grund til at foreslå denne flytning udført nu under corona-krisen som et kommunalt beskæftigelsesprojekt.  En placering på det nye rundkørselsanlæg vil være et værdigt og sigende vartegn for Haderslev.  En placering, som forholdsvis nemt kan ændres, hvis den skulle have førnævnte negative konsekvenser.  Samtidig skal erindres om det kommunale løfte om en genopbygning af den nordlige byport, der blev taget ned før etableringen af den nye rundkørsel.  En sådan genopførsel kunne også være et godt corona-relateret projekt.

Kaj Kongsted,
Hiort Lorenzens Vej 58.2.3.,
6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“

Leserbrief

Meinung
Allan Svendsen
„Loven gælder også i Tønder Kommune“

Lesebrief

Meinung
"Torben Nicolaisen"
„Hvalen ligner Østtysk byggeri“