Leserbrief

„Corona-relateret kommunalt beskæftigelses-projekt“

Corona-relateret kommunalt beskæftigelses-projekt

Corona-relateret kommunalt beskæftigelses-projekt

Kaj Kongsted
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Leser Kaj Kongsted spricht sich in seinem Leserbrief für eine Verlagerung der Globus-Installation vom „Landsstævnet” von der Umgehungsstraße zum neuen Kreisverkehr aus.

Kunst opstillet i rundkørsler kan være dødbringende”, skrev JV den 24. april og henviste til nogle rundkørsler, hvor opstillede kunstværker i midten af rundkørslerne havde afledt bilisternes opmærksomhed og ført til færdselsuheld.

Det var dårlig nyt for projektet om flytning af „Landsstævne Globussen” fra Landsstævnet i Haderslev i 2006, som nu har en lidt anonym placering i lavningen ved omfartsvejsindkørslen til Haderslev Idræts Center og til toppen af midterrabatten på det nyetablerede rundkørselsanlæg i omfartsvejens nordlige ende.

Alligevel er der god grund til at foreslå denne flytning udført nu under corona-krisen som et kommunalt beskæftigelsesprojekt. En placering på det nye rundkørselsanlæg vil være et værdigt og sigende vartegn for Haderslev. En placering, som forholdsvis nemt kan ændres, hvis den skulle have førnævnte negative konsekvenser. Samtidig skal erindres om det kommunale løfte om en genopbygning af den nordlige byport, der blev taget ned før etableringen af den nye rundkørsel. En sådan genopførsel kunne også være et godt corona-relateret projekt.

Kaj Kongsted,
Hiort Lorenzens Vej 58.2.3.,
6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“

Leserbrief

Meinung
Torben Ravn
„Havvind til 14 millioner husstande !“

Leserbrief

Meinung
Horst Leithoff
„Basismitgliedschaft“