Leserbrief

„Åben plads – Gravenes fremtid“

Åben plads – Gravenes fremtid

Åben plads – Gravenes fremtid

Mogens Rerup
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Der parteilose Stadtratspolitiker Mogens Rerup fordert dazu auf, die Zukunft des Platzes Graben in der Haderslebener Stadtmitte zu überdenken, um dessen Attraktivität zu erhöhen.

Gravene er det mest unikke sted i Haderslev, og burde af alle være accepteret som byens naturlige centrum.
Pladsen er særpræget, men også både smuk og storslået, hvilket jeg nok ikke har den store opbakning til at kunne se. Hvad skal pladsen bruges til i fremtiden? P.t. er der jo tid til at tænke sig om, indtil menneskene igen får lov til at samles naturligt.
Jeg har før foreslået, at byens handelsliv – med støtte fra kommunen – skulle have lov til at have permanente boder i den side af pladsen, der vender over mod den lidet kønne bankbygning. Nu er der forslag om ”overbygning” af pladsen – hvad der så menes med det – hvilket kan være end delløsning, men heller ikke mere, for pladsen skal stadig kunne ses i sin helhed.

Sæt en lille hurtig arbejdende gruppe – gerne med repræsentanter udefra og måske endda fra udlandet med Lennart Madsen som formand, til at barsle med en helhedsløsning senest ved udgangen af sept. md. 2020, så pladsen kan stå parat til at tage imod mennesker til næste forår.

Mogens Rerup,
parteiloser Stadtratsabgeordneter,
Rosenvænget 11

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“