Leserbrief

„Vi skal styrke biodiversiteten i Haderslev Kommune“

Vi skal styrke biodiversiteten i Haderslev Kommune

Vi skal styrke biodiversiteten i Haderslev Kommune

Rune Robert Friis
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Rune Robert Friis Foto: Privatfoto

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Rune Robert Friis schlägt eine Bresche für die Förderung der Biodiversität und betont, dass Worten Taten folgen müssen: Denn die Lage sei ernst.

Naturen har brug for handling. Det har den fordi, at vores virkelighed desværre er den, at flere tusind arter er i risiko for at uddø fra dansk jord. Vilde bier, sommerfugle og mange andre insektarter er i kraftig tilbagegang og ifølge beregninger fra Dansk Ornitologisk Forening er der forsvundet op mod 3 millioner fugle over de sidste 40 år. Det er kort sagt alvor, hvis vi ønsker at bevare vores naturrigdomme.

Jeg mener, at vi har et stort ansvar for at bevare og styrke vores natur og jeg mener, at vores ansvar rækker langt ud over vores egne generationer. En uddød art er uerstattelige og jeg mener, at vi skal gøre alt hvad vi kan for at sikre, at vores børn og børnebørn har mulighed for at opleve samme mangfoldighed som os.

Derfor håber jeg meget, at vi med det kommende kommunalvalg får en kommunalbestyrelse, som i højere grad tager ansvar og sætter mere politisk handling bag de grønne hensigtserklæringer. Vores engagement i konkurrencen om at blive Danmarks vildeste kommune er en god og symbolsk vigtig start, men altså også kun en start. Det er for mig at se vigtigt at vi får en langsigtet strategi, som vi prioriterer årlige midler til at understøtte, f.x. i form af decideret biodiversitetspulje.

Rune Robert Friis,
Ladegårdvej 52, 6100 Haderslev,
Kandidat til kommunalvalget for Socialdemokratiet

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“