Leserbrief

„Ugler i mosen“

Ugler i mosen

Ugler i mosen

Bent Iversen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Stadtratspolitiker Bent Iversen von den Volkssozialisten gehört zu den Skeptikern, die sich fragen, ob im Fall der Sachbearbeitung, bei der es um attraktive Baugrundstücke an der Staruper Förde geht, alles mit rechten Dingen zugegangen ist.

Er der ugler i mosen – eller rettere ugler i sagen om det område ved fjorden i Starup, hvor der nu er ønske om at bygge boliger? Det spørgsmål bliver mere og mere relevant efterhånden, som der dukker oplysninger op om, hvordan sagen er blevet behandlet i det kommunale system.

Især forekommer det mistænkeligt med den kommunikation, der er foregået mellem kommunens ledende embedsfolk og bygherren for at få fjernet naturbeskyttelsen – den såkaldte §3 naturbeskyttelse – fra området. En forudsætning for at få lov til at bygge i området. Alene det forhold, at kommunikationen ledsages af et ønske fra kommunens side om fortrolighed mellem bygherre og embedsværket må give anledning til at undring.

Efterfølgende lykkes det på forunderlig vis at få en neutral ekspert til at rådgive kommunen om rent administrativt at få fjernet naturbeskyttelsen.

For at få fjernet enhver mistanke om ”ugler i mosen” vil jeg opfordre Plan og miljøudvalget til at indhente yderligere en ekspert-vurdering af området i forhold til om det er korrekt at fjerne §3 naturbeskyttelsen – meget gerne med inddragelse af lokal ekspertise i form af en repræsentant fra Danmarks Naturfredningsforening.

Ingen kan have interesse i, at mistanken om, at der er foregået noget uldent, bliver hængende i luften. Lad os derfor få en fornyet objektiv vurdering af sagen. Både for naturbeskyttelsens skyld, men også for at der ikke kan være tvivl om, at alt er foregået på ordentlig og lovlig vis.

 

Bent Iversen,
Byrådsmedlem (SF)
,
Fælleslykkevej 34
,
6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Hilsen til forårssolen“

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Tillid og troværdighed“

Leserbrief

Meinung
Jørgen Holstener Larsen
„Juristische Untersuchung – ein demokratisches Problem“

Leserbrief

Meinung
Svend Brandt
„Dansen om den varme grød“