Leserbrief

„ Tillykke og tak!“

Tillykke og tak!

Tillykke og tak!

Henrik Rønnow
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Der sozialdemokratische Fraktionsvorsitzende im Haderslebener Stadtrat, Henrik Rønnow, begrüßt das Ergebnis des Finanzausgleichs und signalisiert Verhandlungsbereitschaft im Hinblick auf die bevorstehenden Haushaltsverhandlungen.

At regeringen med Mette Frederiksen i spidsen sammen med Venstre, Alternativet, SF og de Radikale har indgået en aftale om en omfattende udligningsrefom giver i den grad håb for et bedre Danmark. Håb for et Danmark i balance.

Haderslev Kommune står til at få et markant økonomisk løft – takket være den nye aftale. Et løft, der ikke blot giver kommunen mulighed for at imødegå de udfordringer, vi står overfor, men som også giver mulighed for et generelt løft af vigtige velfærdsområder.

Der har de seneste par år været gennemført en række besparelser på bl. a. handicap- og ældreområdet i Haderslev Kommune. Disse besparelser bør tilbagekøbes med de ekstra midler fra udligningsreformen.

Derudover skal vi prioritere en bedre normering i daginstitutioner og skoler samt en værdig og respektfuld pleje af de borgere – unge såvel som ældre – med behov for omsorg.

Fra socialdemokratiske side er vi klar til at forhandle om budgettet for de kommende år. Vi tager gerne ansvar, både for velfærden og for økonomien.

Det er mit håb, at flertallet i Haderslev Byråd vil lade sig inspirere af kollegerne i Folketinget. Det brede samarbejde over midten giver de bedste resultater.

Tillykke til regeringen og forligspartierne. Tillykke til borgerne i Haderslev kommune og frem for alt: Tak!

 

Henrik Rønnow
Formand for den Socialdemokratiske Byrådsgruppe
Søvejen 9, Vedbøl
6500 Vojens

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Hilsen til forårssolen“

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Tillid og troværdighed“

Leserbrief

Meinung
Jørgen Holstener Larsen
„Juristische Untersuchung – ein demokratisches Problem“

Leserbrief

Meinung
Svend Brandt
„Dansen om den varme grød“