Leserbrief

„Tillykke med Gram Højskole“

Tillykke med Gram Højskole

Tillykke med Gram Højskole

Henrik Rønnow
Gramm/Gram
Zuletzt aktualisiert um:

Der sozialdemokratische Bürgermeisterkandidat Henrik Rønnow freut sich darüber, dass die Grammer Hochschule im Sommer ihren Betrieb aufnehmen kann. Er sieht ein enormes Potenzial in einer engen Zusammenarbeit zwischen Kommune und Schulvorstand.

Der er god grund til at glæde sig over, at det i sidste uge lykkedes at afværge en tvangsauktion over de konkursramte efterskolebygninger i Gram, og at Gram Højskole dermed kan blive en realitet.

Jeg er glad og taknemmelig over den stærke lokale opbakning, der er til højskolen. Både i forhold til dens bestyrelse og de lokale investorer.

Gram Højskole kan blive en stærk aktør på højskolemarkedet, og jeg har tillid til, at højskolen, med forstander Jens Horstmann i spidsen, kan løfte opgaven.

Jeg finder det helt naturligt, at vi fra politisk og kommunal side har et særligt fokus på at hjælpe Gram Højskole godt på vej.

Gram Højskole bør indgå som en naturlig del af de muligheder, vi har i kommunen, når der skal afholdes seminarer og kurser. Kommunale midler skal så vidt muligt bruges lokalt.

Jeg ser gerne, at vi undersøger mulighederne for at bruge højskolens faciliteter til at give et særligt tilbud til de unge, der har brug for et fagligt eller personligt løft for at bestå en niende klasses afgangseksamen og dermed få adgang til en ungdomsuddannelse.

Tilsvarende vil det være interessant, at se på mulighederne for at afholde eksempelvis sommerkurser for børn og unge, der gerne vil fordybe sig, eller som har faglige eller sociale udfordringer.

Tillykke til os alle med Gram Højskole!

Henrik Rønnow (S),
borgmesterkandidat og gruppeformand for Socialdemokratiet i Haderslev Kommune,
Søvejen 9, Vedbøl

 

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“