Leserbrief

„Nej til flytning af Louiseskolens elever“

Nej til flytning af Louiseskolens elever

Nej til flytning af Louiseskolens elever

Bent Iversen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Bent Iversen von den Volkssozialisten ist zwar für einen Jugend-Campus. Dieser aber dürfe nicht zulasten der Förderschule Louisekolen gehen.

Skal Louiseskolens specialklassebørn betale prisen for at få oprettet et Campus for ungdomsuddannelserne? Det siger SF helt klart nej til.

Socialdemokratiets borgmesterkandidat Henrik Rønnow mener, at Louiseskolen skal flytte på Kroghs Kobbel, hvor Handelsskolen nu har lokaler, for at gøre plads til, at Handelsskolen kan rykke sammen med Katedralskolen på Christiansfeldvej og Louisevej.

Rønnow – som for øvrigt sidder i Handelsskolens bestyrelse – ignorerer fuldstændigt, at Louiseskolen for 5-6 år siden fik nye bygninger specielt indrettet til specialebørn. Samtidig blev det tidligere VUC på Christiansfeldvej ombygget og indrettet til samme målgruppe. Han ignorerer dermed også, at der er himmelvid forskel på de klasse- og gruppelokalebehov handelsskolelever har og de behov specialeklassebørn har. For slet ikke at tale om legepladsen, som der slet ikke er mulighed for på Kroghs Kobbel. Endelig vil en sådan flytning blive en enorm dyr foranstaltning for kommunen.

For Rønnow er campusidéen vigtigere end, hvad der er gode faciliteter for kommunens børn med specielle behov. Rønnow får i sandhed vist, hvis interesser han især har fokus på, og hvilke han prioriterer lavest. Det på trods af, at han er udvalgsformand for netop de selvsamme specialebørn, og kun bestyrelsesmedlem i den selvejende handelsskole, der finansieres med statslige midler.

SF støtter idéen om at skabe et campus for ungdomsuddannelserne, men vi melder klart fra, at det skal ske på bekostning af en flytning af vores specialklassebørn.

Bent Iversen
Byrådsmedlem og -kandidat for SF
Aastrupvej 11, 1.th.
6100 Haderslev

 

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Nachruf

Meinung
Eric Vesterlund
„Claus Andersen in memoriam“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“