Leserbrief

„Nej S – en temadag batter ikke noget!“

Nej S – en temadag batter ikke noget!

Nej S – en temadag batter ikke noget!

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Jon Krongaard, Mitglied des Kommunalparlaments in Hadersleben, bezeichnet den Vorschlag des sozialdemokratischen Fraktionsvorsitzenden Henrik Rønnow für einen Thema-Tag im Seniorenbereich als „visionslos“.

Den socialdemokratiske gruppeformand i Haderslev Kommune har flere gange efterlyst flere visioner for kommunen. Nu har han så endelig selv kommet med en personlig vision for ældreområdet – en temadag for ansatte, ledere og byrådsmedlemmer.

Nuvel, det er selvfølgelig godt med fokus på ældreområdet, men ideen er mildest talt ret visionsløs. Og hvem skal i øvrigt passe de ældre, mens de ansatte er til Temadag?

I Dansk Folkeparti tror vi på, at lederne, sammen med deres ansatte, selv er i stand til at italesætte, hvor og hvilke kompetencer, som de mener, der kan forbedres, hvis midlerne afsættes til det. Værdighed og omsorg over for vores ældre er allerede en bærende del af uddannelserne inden for dette område - en temadag vil ikke kunne bidrage med noget nyt - det er nødvendigvis kun byrådsmedlemmerne, som jo er lægmænd inden for dette, som ville kunne tage noget nyttigt med fra et sådant arrangement.

I Dansk Folkeparti anser vi vores ledere og personale som de sande eksperter. Vi behøver ikke dyre oplægsholdere ude fra, til at komme med forslag til forbedringer. Dem kender vores egne eksperter allerede, og den tillid skal vi fra politisk hold betro dem, ved at afsætte de midler, som de længe har efterlyst - det er i hvert fald vores tilgang, når vi går til budgetforhandlingerne.

Og nu er der endelig en økonomisk mulighed for at prioritere området, som det så sandelig også har fortjent – så lad os da for pokker gøre det ordentligt!

Jon Krongaard,
Slagtergade, 6100,
Viceborgmester (DF),
Formand for Beskæftigelse- og integrationsudvalget,
Medlem af Økonomiudvalget

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Nachruf

Meinung
Eric Vesterlund
„Claus Andersen in memoriam“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“