Leserbrief

„Nej S – en temadag batter ikke noget!“

Nej S – en temadag batter ikke noget!

Nej S – en temadag batter ikke noget!

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Jon Krongaard, Mitglied des Kommunalparlaments in Hadersleben, bezeichnet den Vorschlag des sozialdemokratischen Fraktionsvorsitzenden Henrik Rønnow für einen Thema-Tag im Seniorenbereich als „visionslos“.

Den socialdemokratiske gruppeformand i Haderslev Kommune har flere gange efterlyst flere visioner for kommunen. Nu har han så endelig selv kommet med en personlig vision for ældreområdet – en temadag for ansatte, ledere og byrådsmedlemmer.

Nuvel, det er selvfølgelig godt med fokus på ældreområdet, men ideen er mildest talt ret visionsløs. Og hvem skal i øvrigt passe de ældre, mens de ansatte er til Temadag?

I Dansk Folkeparti tror vi på, at lederne, sammen med deres ansatte, selv er i stand til at italesætte, hvor og hvilke kompetencer, som de mener, der kan forbedres, hvis midlerne afsættes til det. Værdighed og omsorg over for vores ældre er allerede en bærende del af uddannelserne inden for dette område - en temadag vil ikke kunne bidrage med noget nyt - det er nødvendigvis kun byrådsmedlemmerne, som jo er lægmænd inden for dette, som ville kunne tage noget nyttigt med fra et sådant arrangement.

I Dansk Folkeparti anser vi vores ledere og personale som de sande eksperter. Vi behøver ikke dyre oplægsholdere ude fra, til at komme med forslag til forbedringer. Dem kender vores egne eksperter allerede, og den tillid skal vi fra politisk hold betro dem, ved at afsætte de midler, som de længe har efterlyst - det er i hvert fald vores tilgang, når vi går til budgetforhandlingerne.

Og nu er der endelig en økonomisk mulighed for at prioritere området, som det så sandelig også har fortjent – så lad os da for pokker gøre det ordentligt!

Jon Krongaard,
Slagtergade, 6100,
Viceborgmester (DF),
Formand for Beskæftigelse- og integrationsudvalget,
Medlem af Økonomiudvalget

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“