Leserbrief

„Letkøbt påstand“

Letkøbt påstand

Letkøbt påstand

Mogens Rerup
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Mogens Rerup von Die Alternativen kann die Kritik seines Parteikollegen von der Einheitsliste (EL) nicht nachvollziehen. EL hat als einzige Partei des Kommunalparlaments den Haushaltsvergleich nicht unterschrieben.

Enhedslisten bekendtgør, at alle andre end dem selv svigter miljøet i Lillebælt og i Fjorden.

Påstanden er for letkøbt. Før vi bruger pengene på dette område, så skal vi vide, hvor vi skal tage udgangspunkt i miljøarbejdet med bælt og fjord. Hvad skal der foretages af arbejde, hvordan starter vi – og hvad skal statens andel være?

Der er altså afsat 0,7. mio. kroner til at lave en plan for, hvordan vi går i gang.

Hvilke områder i budgettet for næste år er der afsat for mange midler til efter Ø’s mening?
Vi så også gerne mange flere midler afsat til miljø og klima, og vi havde bl.a. en biodiversitetspulje blandt vores forslag, men det er begrænset, hvad vi kan få, når vi ligesom Ø kun har et mandat.

Alternativet er yderst kede af, at man ikke får genoprettet budgettet på Familieafdelingen, som uden politisk godkendelse er blevet skåret voldsomt ned iht. de handicappede børn, som er stigende i antal. Man har administrativt uden politisk godkendelse ansat en konsulent – udelukkende for at skære ned på budgettet på dette område. Hvordan får vi rettet op på det?

Det er lykkedes direktøren for området at overbevise f.eks. borgmesteren om, at ansættelsen har baggrund i revisionsrapporter. Det er direkte usandt.

Alternativet er også kede af, at det ikke er beskrevet meget tydeligere, hvordan vi får de ansatte efteruddannet, så de kan udøve en langt mere menneskevenlig service over for borgere i f.eks. Jobcentret og i omtalte Familieafdeling. Vi skal tage udgangspunkt i borgerne og ikke i de ansatte. Er Ø ikke enige?

Mogens Rerup,
Rosenvænget 11,
Haderslev

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Thomas Meyer
„Tapetenwechsel und fehlende Transparenz im BDN“

Leserbrief

Thomas Vedsted
„Øget tillid og ansvar til de ansatte!“

Leserbrief

Siemen Baader
„Baumgruppe kämpft für alte Kastanie an der Bücherei“

Leserbrief

Holger Eskildsen
„Den grønne oase er omdannet til den sorte firkant“