Leserbrief

„Ikke trygge ved S & V alene“

Ikke trygge ved S & V alene

Ikke trygge ved S & V alene

Leif Storgaard Pedersen & Mathias D. Christiansen
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Leif Storgaard Pedersen (SF) und Mathias D. Christiansen (Einheitsliste) äußern sich skeptisch mit Blick auf die beiden großen Parteien und deren Vermögen, die politischen Herausforderungen zu lösen.

Henrik Rønnow spås gode chancer for borgmesterposten. Men vi er desværre slet ikke trygge ved, at hverken Rønnow, S eller V på egen hånd besidder den tone og ordentlighed, som vores kommune har brug for.

Vi går til valg på at få skabt en ny tone og et nyt syn på ikke mindst vore udsatte medborgere i Haderslev Kommune. Vi vil trække den politiske ledelse i Haderslev i en meget mere imødekommende retning. Og som kandidater med en social baggrund ser vi samarbejde, fællesskab og medmenneskelighed som afgørende for en god og værdig udvikling med plads til alle.

Vi vil derfor samarbejde om at tvinge en kommende kommunalbestyrelse og ikke mindst borgmester i retning mod en ordentlig tone og behandling af de medborgere, der har brug for vores hjælp. Alle bør få en ordentlig behandling og det gælder også for mennesker der ikke er i stand til at bede om hjælp på lige præcis den måde, systemet ønsker det. Ellers taber vi simpelthen for mange menneskelige ressourcer på gulvet.

Vi vil opfordre alle partier til at sætte mennesket først, uanset seksualitet, kulturel baggrund, social baggrund, hudfarve mm. Også når der ikke er stemmer i at gøre det.

Kort sagt, vi går til valg på politik med ordentlighed, værdighed og respekt – Med plads til alle.

Leif Storgaard Pedersen,
kandidat for SF, Selbjerg 40 Hoptrup;
Mathias D. Christiansen,
Kandidat for Enhedslisten, Engkær 16

 

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“