Leserbrief

„Haderslev kalder!“

Haderslev kalder!

Haderslev kalder!

Arno Holmsted Kruse
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:
Arno Holmsted Kruse Foto: Privatfoto

Arno Holmsted Kruse, sozialdemokratisches Mitglied des Kommunalparlaments von Langeland Kommune, eilt Mogens Rerup zu Hilfe. Beide reichen bei der Klagebehörde für Kommunen eine Beschwerde gegen die Vorgehensweise der Kommune Hadersleben im Fall Mogens Rerup ein.

På onsdag drager jeg til Haderslev, hvor de grå eminencer har sat hinanden stævne for at udarbejde en kvalificeret klage til Tilsynet med kommunerne over Haderslev Kommunes ganske besynderlige fremgangsmåde i forbindelse med politianmeldelsen af byrådsmedlem Mogens Rerup.

Mogens Rerup er indvalgt medlem af Byrådet i Haderslev Kommune for Enhedslisten og bryder sig meget lidt om socialdemokrater, mens jeg er indvalgt medlem af
kommunalbestyrelsen i Langeland Kommune for Socialdemokratiet og bryder mig meget lidt om Enhedslisten!

Men vi har det til fælles, at vi begge to har viet vores liv til at hjælpe mennesker, der er kommet i klemme i det sociale system, og i kraft af den stigende sociale og økonomiske ulighed i vort samfund, har vi begge haft en fælles virkelighed, der har givet os nogle gevaldige knubs fra det etablerede system.

Selv om vi begge er blevet noget grå i toppen og helbredet skranter, er vores kampgejst lige så intakt, som da vi var mere mørke i toppen og knap så smalfede, og derfor er der ingen tvivl om, at klagen til Tilsynet med kommunerne vil blive af en langt højere kvalitet end den kvalitet, der har kendetegnet den sagsbehandling i Haderslev Kommune, der har ført til politianmeldelsen af Mogens Rerup.

Efter mine 17 år i Haderslev (1981-1998) glæder jeg mig faktisk til igen at kunne sige MOJN til mennesker, der kender den følelsesmæssige betydning af MOJN!


Arno Kruse,
Longelse Sand

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Nachruf

Meinung
Eric Vesterlund
„Claus Andersen in memoriam“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leitartikel

Siegfried Matlok
Siegfried Matlok Senior-Korrespondent
„Zum Tode von Günter Weitling – Seelsorger und Seele“