Leserbrief

„Et lille, men vigtigt skridt“

Et lille, men vigtigt skridt

Et lille, men vigtigt skridt

Jon Krongaard
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Der Vorsitzende des Arbeitsmarktausschusses, Jon Krongaard, äußert sich positiv darüber, dass Arbeitsuchende nunmehr Transportgeld für Bewerbungsgespräche erhalten.

I Beskæftigelses- og integrationsudvalget har vi selvsagt mange politiske ansvarsområder.

En af de vigtigste opgaver, i min optik, er at hjælpe borgerne ud i arbejde, såfremt de kan varetage et sådant. Derfor er jeg meget tilfreds med, at udvalget torsdag d. 14/8 besluttede, at borgere der er ledige på arbejdsmarkedet, kan søge befordringsgodtgørelse, når de skal til jobsamtale. Ydermere er ordningen ikke spor udgiftstung. Kommer blot en borger i arbejde, er ordningen finansieret.

Ikke alle borgere er lige privilegerede. Vi har ikke alle de samme midler at gøre godt med. Så selvom den nye ordning ikke er revolutionerende, så skaber det forhåbentligt et incitament for de borgere, for hvem udgiften til transport, normalt ville afholde dem fra at søge stillinger, der rent geografisk er placeret langt fra deres egen bopæl.

 Det er derfor et lille, men samtidig udmærket skridt i den rigtige retning, for at få endnu flere borgere ud på arbejdsmarkedet.   

 

Jon Krongaard,
Viceborgmester (DF);
Formand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget

Mehr lesen

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Hilsen til forårssolen“

Leserbrief

Meinung
Henrik Rønnow
„Tillid og troværdighed“

Leserbrief

Meinung
Jørgen Holstener Larsen
„Juristische Untersuchung – ein demokratisches Problem“

Leserbrief

Meinung
Svend Brandt
„Dansen om den varme grød“