Leserbrief

„ Dialog, der fører til handling for vores kommune“

Dialog, der fører til handling for vores kommune

Dialog, der fører til handling for vores kommune

Marianne Johansen Møller
Hadersleben/Haderslev
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Marianne Johansen Møller, Kandidatin für die Radikale Venstre, schlägt eine Bresche für die Klimapolitik in der Kommune Hadersleben.

Jeg stiller op for det Radikale Venstre, da det er partiet, der vil dialogen. Jeg vil som lokalpolitiker altid have dialogen med de parter, der arbejder med de sager, der arbejdes med i kommunalbestyrelsen. Når det handler om skolen, tal med lærerne og eleverne. Når det handler om politik for erhvervslivet – tal med de selvstændige erhvervsdrivende osv.

Jeg mener, noget af det vigtigste lige nu er klimapolitikken. Det er vigtigt, at der arbejdes på alle niveauer; fra den enkelte borger, kommunalt, nationalt og internationalt. Vi kan alle gøre noget! Jeg vil arbejde for at klimapolitikken prioriteres højt i Haderslev Kommune.

Jeg bliver glad, når jeg ser i dagens avis, at der kommer en ny café ved Damparken. Jeg glæder mig over at demokratiet virker – der er en høringsfase. Damparken er så vigtig et område i byen. Jeg synes ikke, der skal bygges en stor restaurant i selve parken. Lad iskiosken få lov at forskønne kiosken, vi har Hotel Norden med restaurant og nu den nye Café. Damparken bruges hver dag af mange gående, cyklende, løbende og til leg og ophold. Derudover er der plads til Stafet for Livet og Hertug Hans fest mm.

Nu får vi også Jomfrustiprojektet sat i gang. Der sker noget i byen, både kulturelt, klimamæssigt og der er altid plads til, at borgere kan sætte nye tiltag i gang. Spørg ikke kun, hvad Haderslev Kommune kan gøre for dig, men spørg hvad du kan gøre for dit lokalsamfund!

Kandidat til Kommunalvalget for RadikaleVenstre
Marianne Johansen Møller
Fjordglimt 21, Starup

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Nachruf

Meinung
Eric Vesterlund
„Claus Andersen in memoriam“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leitartikel

Siegfried Matlok
Siegfried Matlok Senior-Korrespondent
„Zum Tode von Günter Weitling – Seelsorger und Seele“