Leserbrief

„Dagene går og ”M” er under jorden“

Dagene går og ”M” er under jorden

Dagene går og ”M” er under jorden

Svend Brandt
Woyens/Hadersleben
Zuletzt aktualisiert um:

Diesen Artikel vorlesen lassen.

Svend Brandt kritisiert die Sozialverwaltung. Diese wollte einen Teenager aus Woyens gegen seinen Willen in einer Pflegefamilie in Esbjerg unterbringen. Der Junge ist Schüler einer Talentklasse für Eishockey – und Eishockey wird in Woyens gespielt. „M“, wie der Junge in den Medien genannt wird, ist seither wie vom Erdboden verschluckt.

Med udgangspunkt JV´s artikler og i viden fra mit netværk, så er der åbenbart en forvaltning og et politisk udvalg der lader stå til og tror alt er gjort korrekt.
En 13-årig dreng i talentklassen passer sine ting. Han har et netværk og han laver ikke de store problemer.
Hvis ikke man lytter til en 13-årig dreng og forstår at det eneste der tæller for ham, er talentklassen, ishockey og netværket deromkring, så har man som forvaltning ikke forstået sin opgave.


Ja, det kan godt være at opgaven med at være plejefamilie til en talentklassedreng er større end normalt, og at netværket stiller krav. Jeg kender flere der går i eller har gået i talentklasser, og det stiller store krav til familie og netværk.
At fjerne et barn fra talentklassen og ishockeynetværket er ikke barnets tarv.


At forvaltningen forsvarer deres handlinger, er måske logisk. At flertallet i et politisk udvalg ikke kan træde i karakter og stille krav om at finde en løsning er derimod ansvarsforflygtigelse. At udvalget så har både formand og næstformand fra samme parti, gør ikke sagen bedre. Jeg under mig over at formandskabet og de menige medlemmer ikke har stillet krav til forvaltningen om at lytte til ”M”. kom nu i gang med at passe jeres arbejde. ”M” er under jorden og væk fra sit elskede ishockey. Traumedannelsers konsekvens hænger sammen med længden af traumet. Få ændret den beslutning nu, så ”M” kan komme hjem til ishockey.


Svend Brandt
Enhedslisten, tidl. Byrådsmedlem.
Havvejen 90, 6100 Haderslev

Mehr lesen

Leserbeitrag

Meinung
Eric Vesterlund
„Mindeord over Claus Andersen“

Leserbrief

Meinung
Frank Truelsen
„Har politikerne glemt, hvem de repræsenterer?“

Leserbrief

Meinung
Flemming Elmdal Kramer
„Så fik den lille ræv Bamseline fred! Eller gjorde hun?“

Leserbrief

Marie Skødt
„Bare whistleblower-ordningen havde vist sit værd!“